04 / 05 / 2024

Maknoon Grup dubai

Maknoon Grup dubai

Orta doğunun en büyük gruplarından Yönetim Kurulu Başkanı Majdi Muhammet HARİRİ ‘nin kurucusu olduğu Maknoon Grup ihtişamlı standında Türkiye’de ki yatırımlarını ve yeni projelerini Dubai’de tanıtıyor.

SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul’un marka projelerinden SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda Körfezli yatırımcılara tanıtıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Türkiye'nin yatırım yapılabilir güvenli bir liman algısını ve yükselen ekonomisini de Körfez yatırımcılara sunma şansı bulduk''dedi.

Büyükyalı İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda yerini aldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat, İstanbul Kazlıçeşme’de, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği, Büyükyalı İstanbul projesini, Dubai’de düzenlenen CityScape Fuarı’nda, Arap dünyası başta olmak üzere, yabancı yatırımcılara tanıttı.

Kuzu Grup, Seapearl Ataköy'ü Dubai Cityscape'te tanıtacak!

Kuzu Grup, yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle 2 etap halinde hayata geçirdiği Seapearl projesiyle Dubai Cityscape fuarında yerini alacak.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Türk firmaları Dubai Cityscape Global 2015'te çıtayı yükseltti!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı’nda Türk firma temsilcileri ve projelerine üst düzeyde ilgi olmasının sektör temsilcilerinin hedeflerini yükselttiğini söyledi.

Aşçıoğlu Grubu, Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile 'ortaklık anlaşması' imzaladı. Grup, Dubai devi Deyaar ile birlikte mega projeler hayata geçirmeyi planlıyor.

Kuzu Grup, Cityscape Global'de basın toplantısı düzenleyecek!

8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai'de gerçekleşecek Cityscape Global Fuarı'nda Kuzu Grup basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı 9 Eylül Çarşamba günü saat 11:00 ile 12:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Dubai Port Anayasa Mahkemesi’ne gidiyor!

Dubai Port Direniş Grubu, mahkeme kararlarına rağmen inşaatı bir türlü durdurulmayan Körfez’deki Dubai Port liman inşatını anayasa mahkemesine taşımaya hazırlanıyor. Dün inşaatın önünde açıklama yapan grup, hazırlıklara başladığını duyurdu

Adana, Dubai Turizm Fuarı'nda Tanıtıldı!

Turizm sektöründe faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası üyelerinden oluşan bir grup çalışan, Birleşik Arap Emirliklerinin Dubai Emirliğinde düzenlenen, "Arabian Travel Market" (ATM) Turizm Fuarina katıldı.

Dubai Rezidans'ta ön talep toplanıyor!

Esenyurt'ta hayata geçirilecek olan Dubai Rezidans Delta Grup tarafından hayata geçiriliyor. Dubai Rezidans projesinde toplam 1164 konut ve 38 adet ticari birim yer alacak.

Maknoon Grup projelerini Dubai'de tanıttı!

Orta doğunun en büyük gruplarından Yönetim Kurulu Başkanı Majdi Muhammet HARİRİ ‘nin kurucusu olduğu Maknoon Grup ihtişamlı standında Türkiye’de ki yatırımlarını ve yeni projelerini Dubai’de tanıttı

Özen Kuzu, Dubai'de Sea Pearl Ataköy için mühür açıklaması yapmıştı!

Sea Pearl Ataköy'ü Dubai Citycsape Global 2014'te tanıtan Kuzu Grup Yönetim Kurulu üyesi Özen Kuzu, Emlakkulisi.tv mikrofonuna Ataköy sahilinde mühürlenen inşaatlar ve Sea Pearl Ataköy projesinin durumu hakkında açıklama yaptı. İşte o video...

Kristal Residence Beylikdüzü fiyat

Maknoon Grup imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa edilen Kristal Residence Beylikdüzü fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 227 bin dolar ile 300 bin dolar arasında değişiyor...

Maknoon Grup dubai Haberi

Maknoon Grup dubai

Aynı zamanda Dubai’de ev sahibi konumunda olan Maknoon Grup Genel Müdürü Sn; Jamila Öztürk, Türkiye aşığı biri olarak Dubai ‘de yaptığı açıklamada; Türkiye, Ortadoğu’nun yolu oldu.  Biz şirket olarak bu fuarda oldukça avantajlıyız hem ev sahibi konumundayız, hem de Türkiye’ye yatırım yapan güvenilir bir firmayız.


Suudi Arabistan’ın Türkiye’ye yatırım yapması, Maknoon Grubu’un buna öncülük etmesi benim için iftihar verici. Ortadoğu’nun en kuvvetli Grubu’nu Türkiye’ye getirmekten mutluluk duyuyorum. Türkiye ekonomisi de istikrar devam ettiği sürece,Ortadoğu’nun parası Türkiye’ye akacak. Ortadoğu’dan bizi takip eden müşterilerimiz iş adamlarımız ve kadınlarımız mevcut. Arap sermayesi şuan ve gelecek  20 yıl için Türkiye’ye akacak. Bu yıllar  Altın yıllar olacak. Bu alanda öncü olan ilk şirketlerden birinin genel müdürü olmaktan Türkiye adına. iftihar duyuyorum.


Konum olarak oldukça önemli bir...