30 / 04 / 2024

makro inşaat köşeçarşı fiyat

makro inşaat köşeçarşı fiyat

Köşeçarşı Başakşehir satış ofisi Başakşehir 2. Etap Plevne Cad. İlçe Milli Eğitim Md. Yanı Başakşehir - İstanbul adresinde yer alıyor.Köşeçarşı Başakşehir ödemeleri yüzde 50 peşinatla yapılıyor...

Köşeçarşı Başakşehir iletişim!

Köşeçarşı Başakşehir iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Makro İnşaat tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Mavera Evleri'nin ticari alanlarını oluşturan Köşeçarşı ticari birimlerinin satışları hızla devam ediyor...

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Balcı tarafından kuruldu.

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bora Yıleri ve Selçuk Gemici tarafından kuruldu.

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Auf Alkuraşi İnşaat Turizm Eğitim Gıda Kargo Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Auf Alkuraşi İnşaat Turizm Eğitim Gıda Kargo Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Samer Jabar tarafından kuruldu. 

Adıyaman TOKİ konutlarının inşaatı kırlangıç yuvaları için durdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutlara 200'e yakın kırlangıç yuva yaptı. Kuşların yumurtlama dönemi olması nedeniyle ve yuvaların bozulmaması için inşaat çalışmalarına ara verildi.

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi Ali Kemal Özoğuz, Murat Kuzu ve Remzi Gürler ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

EKGER İnşaat, Körfez şantiyesi için mühendis arıyor!

EKGER İnşaat Mühendislik yükleniminde yapılan Körfez şantiyesinde saha şefliği ile görevlendirilecek en az 4 yıl deneyimi olan inşaat mühendisi aranıyor.

makro inşaat köşeçarşı fiyat Haberi

makro inşaat köşeçarşı fiyat


Makro İnşaat tarafından satışa sunulan Köşeçarşı projesi İstanbul Başakşehir ilçesinde hayata geçiriliyor. Köşeçarşı Başakşehir satış ofisi iletişim bilgilerinden önce proje hakkında bilgi verelim.


Köşeçarşı Başakşehir projesinde satışları devam eden dükkanların büyüklükleri 34,43 metrekare ile 69,57 metrekare arasında değişiyor. Köşeçarşı Başakşehir projesinde tamamı nakit ya da banka kredili ödemelerde yüzde 4'lük iskonto sağlanıyor.


Köşeçarşı Başakşehir satış ofisi ile 444 71 61 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Başakşehir Köşeçarşı projesi Başakşehir 1. ve 2. etap arasında kalıyor. Köşeçarşı projesi Onurkent ile Sağlık Kent'in girişlerinin kesiştiği noktada yükseliyor.


Başakşehir Köşeçarşı projesinde 1 adet süpermarket bulunuyor. Başakşehir Köşeçarşı projesinde mağazalar 72,30 metrekare ile 104,08 metrekare arasında, büyük mağazalar 116,89 metrekare ile 402,36 metrekare arasında değişiyor.


Başakşehir Köşeçarşı ödeme planı kapsamında yüzde 50 tutar nakit ya da banka...