06 / 07 / 2024

Makro Modüler Prefabrik Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Makro Modüler Prefabrik Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Makro Modüler Prefabrik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Acar tarafından kuruldu. 

Sürdürülebilir inşaatın yolu çelik yapılardan geçiyor!

Sürdürülebilirliğin önem kazanmasıyla birlikte dünyada çelik yapılara talep arttı. Sürdürülebilir inşaatın yolu ise modüler çelik yapılardan geçiyor.

İnşaat sektöründeki büyüme çelik yapılardan geçiyor!

Türkiye’nin inşaat malzemesini değil, inşaatı ihraç eden lider bir ülke haline gelebilmesi için modüler çelik yapı yönteminin yaygınlaşması gerektiğine vurgu yapıldı. 

Fabrikadan halka konut satışı başlıyor! 4 ayda apartman yapılabiliyor!

Son dönemlerdeki fahiş fiyat artışları ev sahibi olmayı her geçen gün zorlaştırırken, deprem kaygısı da tüketicileri farklı çözümlere yönlendirmek için düğmeye bastı. Bu çözümlerden bir tanesi de arsa üzerine yapılan modüler çelik yapılar...

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Aydın tarafından kuruldu.

Ev sahibi olmak isteyenler acilen baksın! Prefabrik ev fiyatı ne kadar, kaç TL? 20 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Prefabrik evler günümüzde en çok araştırılan ve popüler yapılardan biridir.  Peki, prefabrik ev ne kadar? İşte prefabrik evlerin özellikleri ve 20 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sadece 325 bin TL'ye 2+1 ev fırsatı! 3+1'ler ise 417 bin TL'den başlıyor! İşte tek tek prefabrik ev fiyatları...

Prefabrik evler, modern inşaat teknolojileriyle üretilen, fabrikada önceden üretilmiş ve daha sonra montajı yapılan konutlardır. Depreme dayanıklı olmaları, enerji verimliliği sağlamaları ve çevre dostu yapılarıyla dikkat çekmektedir.

Prefabrik ev kaç liraya yapılır? 75 - 85 metrekare prefabrik ev kaç para?

Prefabrik evlerin duvar ve pençeleri dahil olmak üzere tüm parçaları fabrikalarda üretilmektedir. Bundan dolayı da yapımları diğer betonarme evlere göre kısa sürmektedir. Peki bu popüler prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Prefabrik evler ne kadara mal olur? 70, 75, 81 metrekare prefabrik evler kaç TL?

Prefabrik evler, standart modüllerden meydana geldiği için pratik ve hızlı bir şekilde kurulur. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

75 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? Prefabrik evler uzun ömürlü mü?

Prefabrik evler son dönemin en çok araştırılan, popüler yapılarından bir tanesidir. Özellikle bu evlerin fiyatları en dikkat çeken konulardandır. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte araştırılan detaylar!

85 metrekare prefabrik ev kaç para? 1 Mayıs 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler yaşanan pandemi ve deprem riskinden dolayı son dönemde tercih edilen en popüler konut tiplerindendir. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Makro Modüler Prefabrik Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim  Haberi

Makro Modüler Prefabrik Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Makro Modüler Prefabrik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Acar tarafından kuruldu. 

Makro Modüler Prefabrik Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Metalden prefabrik yapıların ve yapı elemanlarının toptan ticaretini, ihracını ve ithalini yapmak. 2.Her türlü konteyner ve kabin alım satımı, ihracı ve ithali. 3.Her türlü PVC , alüminyum , demir ve metal yapı elemanları, doğrama ve benzeri mamul malzeme alım satımı, ithalatı ve ihracatı 4.Her türlü sıhhi tesisat ve malzemelerinin alım satımı, ithalatı ve ihracatı 5.Şirket amacı ile ilgili olarak ihracat , ithalat , dahili ticaret , iç ve dış uluslar arası mümessillik , bayilik, distribütörlük, müşavirlik, pazarlamacılık , toptancılık işlerini yapmak.

Adres: Esenler Mah.Kahramanlar Cad. No:67...