05 / 05 / 2024

Makro Win iletişim

Makro Win iletişim

Makro Win; sorumluluk sahibi, hedefleri olan, takım çalışmasına yatkın mimar çalışma arkadaşları arıyor...

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap iletişim!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 556 daire ve 252 ticari birimden oluşan proje Makro-Akyapı Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Park Mavera 2. etap Evleri Kayabaşı iletişim!

14 blok şeklinde yükselecek olan proje Makro-Akyapı Ortaklığıyla yükseliyor. Park Mavera 2. etap Evleri Kayabaşı iletişim bilgileri kapsamında telefın numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Park Mavera 2. etap Kayabaşı iletişim!

Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda yükselen proje Makro-Akyapı Ortaklığıyla imzası taşıyor. Park Mavera 2. etap Kayabaşı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Park Mavera 2. etap iletişim!

Blokların 14 - 25 kat arasında yükseleceği proje Makro-Akyapı Ortaklığıyla yükseliyor. Park Mavera 2. etap iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap iletişim!

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Makro-Akyapı Ortaklığı tarafından inşa edilen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim!

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje dükkan ve mağazalardan meydana geliyor.

Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne de yakın bir bölgede bulunan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor. İşte Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Başakşehir Park Mavera satış ofisi iletişim!

2+1'den 5+1'e varan daire tipi seçenekleriyle İstanbul Başakşehir'de yükselen Park Mavera, Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyor. Başakşehir Park Mavera satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Makro Akyapı Kayaşehir 4.etap iletişim

Toplam 672 adet daire ve 338 ticari alandan meydana gelen Makro Akyapı Kayaşehir 4.etap iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 687 08 08. Projede satışlar henüz başlamadı...

Makro-Akyapı Seyran Şehir iletişim!

Makro-Akyapı Seyran Şehir iletişim bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Başakşehir'de inşa edilen Seyran Şehir Evleri'nde 2+1 dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Seyran Şehir Kayaşehir iletişim!

Makro- Akyapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyran Şehir Kayaşehir iletişim bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de inşa edilen Seyran Şehir'de metrekaresi 2 bin 600 lira...

Başakşehir Köşeçarşı iletişim!

Makro İnşaat projesi olan Başakşehir Köşeçarşı iletişim bilgileri kapsamında projeye iletişim sağlanan telefon numarası 444 71 61 olarak belirlendi...Projede dükkanlar ve mağazalar yer alıyor

Mavera Sarayları iletişim!

Makro İnşaat tarafından inşa edilen Mavera Sarayları projesinde 4+1, 5+1 ve 6+1 tipinde konutlar yer alacak. Mavera Sarayları iletişim bilgilerini 0212 659 62 22 no'lu telefonu ayarak detaylı bir şekilde öğrenebilirisiniz.

Makro Win iletişim Haberi

Makro Win iletişim


Makro Win mimar arıyor. 

Aranan özellikler:

- Tavan ve cam balkon sistemleri,

- Satış ve pazarlamasında çalışacak, 

- Sorumluluk sahibi, hedefleri olan, takım çalışmasına yatkın, 

- Aktif araç kullanan

- İngilizce bilen mimarlar arıyor. 


CV'ler için faks numarası: 0216 311 81 31

E mail adresi:...