05 / 05 / 2024

makrom tara yapı

makrom tara yapı

17 Aralık 2015 tarihinde diğer inşaat mağdurları ile birlikte yeni bir eylem yapma kararı alan Makrom mağdurlarından Bahriye Önal'ın Cumhurbaşkanlığı'na şikayetine yanıt geldi. İşte gelen cevap...

Mehmet Tara ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Mehmet Tara kimdir? Hangi projelerde çalıştı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Tara’nın biyografisi...

Makrom Yapı mağdurlarına müjde!

Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesi için mahkemeden çarpıcı karar geldi.

Makrom mağdurları için mahkemeden açıklama!

Makrom Yapı’nın tanıtımını yaptığı projelerden konut alan on binlerce mağdur için mahkemeden çarpıcı açıklama geldi.

Makrom mağdurlarıyla dalga geçmişler!

Yüzlerce daireyi sahiplerine teslim etmedikleri iddiasıyla Makrom Yapı ve arsa sahipleri hakkında açılan davanın 8. duruşması yapıldı. Bir mağdur "İnsanlardan aldıkları paraları lüks arabalara ve boy yükseltme ameliyatlarına yatırdılar" dedi.

Makrom mağdurları yargıya sığındı!

Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın davası dün görüldü. İşte Makrom davasında son durum...

Makrom'a açılan dolandırıcılık davası 20 Eylül'de görülecek!

Esenyurt'taki konut mağduriyetleriyle gündeme gelen Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın davası 20 Eylül'de görülecek.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan Tara Yapı tutanağı!

Makrom mağdurlarından Bahriye Önal'ın Cumhurbaşkanlığı'na şikayetini takiben Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan görevlendirilmiş müfettişler Makrom City projesini devralan Tara Yapı Gıda ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Konya Seydişehir'de yapımı tamamlanan mescid açıldı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Taraşçı Mahallesinde bir hayırsever tarafından yaptırılan mescidin açılışına katıldı. Başkan Tutal mescidin yapılmasını sağlayan hayırsevere hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Makrom Yapı mağdurlara ödeme yaptı mı?

800’e yakın mağduru olduğu iddia edilen Makrom Yapı’ya yönelik Ağustos 2015'te İstanbul Mali Şube polisi tarafından yapılan operasyondan sonra aralarında şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı'nın da bulunduğu 6 kişi tutuklanmıştı.

Makrom mağdurlarından Lütfü Bakırcı'ya cevap!

Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı'nın bu sabah yaptığı "Gerçek mağdurlarımın haklarını kısmen ödedim" açıklamasına Makrom mağdurlarından yanıt geldi. İşte Makrom mağdurlarının yaptığı o açıklama...

Makrom mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Makrom mağdurları bu sabah Makromtek Esenyurt projesi önünde yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. Eyleme ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ü de davet eden mağdurlara Makrom Yapı'nın dairesini teslim etmediğini söyleyen Petek Dinçöz'den destek gelmedi.

Makrom Yapı'yla ilgili şok iddia!

Makrom Yapı mağdurlarının iddiasına göre kendilerini dolandıran Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı da arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı tarafından dolandırıldı...

Makrom Yapı yöneticilerinden kimler serbest bırakıldı?

İstanbul Esenyurt ve Tuzla'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye sattığı gerekçesiyle gözaltına alınan Makrom Yapı yöneticilerinden 4 kişi serbest bırakıldı, işte serbest bırakılan Makrom yöneticileri...

makrom tara yapı Haberi

makrom tara yapı


17 Aralık 2015 tarihinde diğer inşaat mağdurları ile birlikte yeni bir eylem yapma kararı alan Makrom mağdurlarından Bahriye Önal Cumhurbaşkanlığı'na Makrom City projesi ile ilgili şikayette bulunmuştu. Makrom mağduru Bahriye Önal'ın yaptığı şikayete Cumhurbaşkanlığı'ndan yanıt geldi. 


İşte Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen o yanıt...

Yazınıza istinaden denetim yapmak üzere Mehterçeşme mahallesi, Ulus caddesi, 1883 sokak, No:24 Esenyurt adresinde faaliyet gösteren Tara Gıda Yapı San. Tic. A.Ş. firmasında müdürlüğümüz elemanlarınca 07/12/2015 tarihinde yapılan denetimde firma yetkilisi; adı geçen projeyi projeyi Makrom firmasından devraldıklarını (şartlı olarak) belediye ile olan ruhsat sorunlarının çözülmesinden sonra, daireyi almak istiyorlarsa fark ödeyerek daire sahibi olunabileceği ya da ayrılmak isteyenlerin Makrom firmasına ödediği ana parayı geri alarak projeden ayrılabileceğini mağdurlara toplantılarda belirttiklerini beyan etmektedir. 







Mağdur Bahriye Önal'ın Cumhurbaşkanlığı'na şikayetini takiben Gümrük ve Ticaret...