07 / 05 / 2024

makrom yapı kimin

makrom yapı kimin

Makrom Yapı İnşaat kimdir, faaliyetleri nelerdir, kaç yılında kuruldu? Makrom Yapı İnşaat tarihçesi...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Lütfü Bakırcı tutuklandı!

800’e yakın mağduru olduğu ifade edilen Makrom Yapı'nın sahibi Lütfü Bakırcı tutuklandı.

Makrom Yapı mağdurlarına müjde!

Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesi için mahkemeden çarpıcı karar geldi.

Makrom mağdurları için mahkemeden açıklama!

Makrom Yapı’nın tanıtımını yaptığı projelerden konut alan on binlerce mağdur için mahkemeden çarpıcı açıklama geldi.

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Beştepe'de 15 Temmuz Şehitler Abidesi açılışı yapıldı!

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Ankara'da 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nin açılışı yapıldı. Erdoğan, "Neler oldu neler oluyor? Bizim üzerimize düşeni yapmamız lazım. 15 Temmuz'u unutmadığımız gibi bu ihanet karşısında kimin nasıl bir duruş sergilediğini de unutmayacağız" dedi.

Kent Kağıthane kimin?

Teslimlerin hemen yapıldığı Kent Kağıthane projesi 93 daireden meydana geliyor. Projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki Kent Kağıthane kimin?

Lütfü Bakırcı'ya 2 bin 616 yıl hapis istemi!

Makrom Yapı'nın patronu M. Lütfü Bakırcı'nın daire satışı yapıp daireleri teslim etmediği gerekçesiyle hapsi istendi. Mağdurlar, 6 farklı projeyi satan Bakırcı ve diğer şüphelilerin cezasını çekmesini istiyor.

makrom yapı kimin Haberi

makrom yapı kimin


Ülkemizin hızla büyüyen markalı konut sektöründe 1972 yılında İs-ba bünyesinde faaliyete başlayıp, günümüze kadar ulaşan Makrom Yapı; günümüzde İstanbul’ un karlı gayrimenkul bölgesi olan Esenyurt Merkezinde faaliyet göstermektedir. Makrom Yapı; MakromCity, Myesgarden, Estanbul, EsVilla’s, MakromCity2, Beystanbul gibi büyük projelere imza atmıştır. İstanbul İli haricinde ise; Balıkesir, Bodrum gibi yurdun çeşitli noktalarında da proje hazırlığı içinde yer almaktadır. Markalı büyük konut projeleriyle birlikte, İstanbul’da Bahçelelievler, Esenyurt, Tepecik, Kıraç, Firuzköy, Beylikdüzü ilçelerinde apartman tipi konut yapımına da hızla devam eden firmamız, 2015 yılında İMKB'ye girme hedefiyle hareket etmekte, ekonomik ve sağlam sosyal konut anlayışının yanında; prestij konut projelerini de sektöre kazandırmak için çalışmalar yapmaktadır.


Iso:9001-2008 ve Ohsas:18001 kalite standartı belgelerine sahip olan Makrom Yapı, tüm süreçlerinde kalite standartları doğrultusunda hareket etmektedir. Yönetim...