05 / 05 / 2024

makrom yapı kula termal projesi

makrom yapı kula termal projesi

Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bakırcı ile birlikte Şehitlioğlu Mevkii'nde yapımına başlanılan Kula Termal Projesi üzerinde incelemelerde bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun son durum hakkında bilgi aldı.

Kula Termal Projesi devam ediyor!

Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bakırcı ile Manisa Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Makrom Yapı tarafından Şehitlioğlu Mevkii'nde yapımına başlanılan Kula Termal Projesi'ni inceledi...

Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı bu haberdeydi! Temmuz'da maaşlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu

Memur ve emeklilere bekledikleri cevap Bakan Vedat Bilgin’den geldi. Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı temmuz ayında. Maaşlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu. İşte detaylar…

Lütfü Bakırcı tutuklandı!

800’e yakın mağduru olduğu ifade edilen Makrom Yapı'nın sahibi Lütfü Bakırcı tutuklandı.

Makrom Yapı mağdurlarına müjde!

Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesi için mahkemeden çarpıcı karar geldi.

Makrom mağdurları için mahkemeden açıklama!

Makrom Yapı’nın tanıtımını yaptığı projelerden konut alan on binlerce mağdur için mahkemeden çarpıcı açıklama geldi.

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Kula'ya zahire pazarı yapılacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında toplanan Kula Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısında; Hayvan pazarı yapılması planlanan alanın bir bölümünün ayrılarak zahire pazarı yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Lütfü Bakırcı'ya 2 bin 616 yıl hapis istemi!

Makrom Yapı'nın patronu M. Lütfü Bakırcı'nın daire satışı yapıp daireleri teslim etmediği gerekçesiyle hapsi istendi. Mağdurlar, 6 farklı projeyi satan Bakırcı ve diğer şüphelilerin cezasını çekmesini istiyor.

Makrom mağdurlarıyla dalga geçmişler!

Yüzlerce daireyi sahiplerine teslim etmedikleri iddiasıyla Makrom Yapı ve arsa sahipleri hakkında açılan davanın 8. duruşması yapıldı. Bir mağdur "İnsanlardan aldıkları paraları lüks arabalara ve boy yükseltme ameliyatlarına yatırdılar" dedi.

Lütfü Bakırcı'ya 4 bin 667 yıla kadar hapis istemi!

400 kişinin mağdur sıfatı ile yer aldığı Makrom Yapı davasının bir numaralı sanığı olan Lütfü Bakırcı hakkında 1436 yıldan 4667 yıla varan sürelerde hapis talep edildi.

Lütfü Bakırcı tahliye oldu!

Ağustos 2015'te tutuklanan Makrom Yapı'nın sahibi Lütfü Bakırcı tahliye oldu. Makrom Yapı yöneticilerinden 6'sı projede olmayan konutları satmakla suçlanmışlardı...

Makrom mağdurları yargıya sığındı!

Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın davası dün görüldü. İşte Makrom davasında son durum...

Makrom'a açılan dolandırıcılık davası 20 Eylül'de görülecek!

Esenyurt'taki konut mağduriyetleriyle gündeme gelen Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın davası 20 Eylül'de görülecek.

Lütfü Bakırcı ve işbirlikçilerine yargı yolu göründü!

Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın kavgası yargıya taşındı. İşte son durum...

makrom yapı kula termal projesi Haberi

makrom yapı kula termal projesi


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Makrom Yapı tarafından Şehitlioğlu Mevkii'nde yapımına başlanılan Kula Termal Projesi'ni inceledi. Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bakırcı ile birlikte proje üzerinde incelemelerde bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun son durum hakkında bilgi aldı.Başkan Tosun, Kula'nın sağlık turizmi alanında önemli bir yere sahip olduğunu bu projenin hayata geçmesi ile birlikte Kula'nın sağlık turizminde ziyaretçi sayısında da artışlar meydana geleceğini söyledi.



Ege...