05 / 05 / 2024

Makroyapı yeni showroom

Makroyapı yeni showroom

İNŞAAT sektöründe 1996’dan bu yana faaliyet gösteren Makroyapı, yenilenen yapısı ile Çiğli’de ofis ve showroomun açtı. Firma yöneticileri Hülya Çetinok ve Hale Kayalıoğlu konuyla ilgili konuştu..

Kosifler Oto'dan 100 milyon TL'lik plaza yatırımı!

Kosifler Oto 2 yılda 250 milyon TL'lik yatırım hedefini gerçekleştiriyor. Kosifler Oto Kavacık Showroom ve Plaza için 100 milyon TL harcayan firma yeni showroom ve servis yatırımı yapacak.

Vivense, 2017'de 10 yeni showroom açacak!

Türkiye’nin ilk online mobilya markalarından Vivense, ürün gamını genişleterek ev yaşam ve perakende markası oldu.

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

Lüks konut için özel showroom!

Dubai menşeli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Akaretler’de yeni bir showroom açtı. Şirket, yabancılara lüks konut satışı ve Türkiye mevzuatları ile ilgili hukuki danışmanlık veriyor.

Evgör Mobilya, Tuzla’da yeni konsept mağazasını açtı!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını İstanbul Tuzla’da hizmete açtı. Modern, avangart ve klasik tarzdaki tasarımların ayrı bölümler halinde sergilendiği yedi katlı showroom, kaliteyi erişilebilir fiyata sunmayı hed

Daikin Türkiye, Orta Asya’da büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, CIS Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın Ar-Ge, üretim ve lojistik üssü olarak konumlanan Daikin Türkiye, yeni showroom açılışları ile bölgedeki büyümesini sürdürüyor.

Zeynep Bodur Okyay: İzmir'e yatırım önceliğimiz!

Kale Grubu, seramik ve yapı malzemelerinin yer alacağı iki yeni showroom'u İzmir'de hizmete açtı. Grup Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "Bu kente yatırım hep önceliklerimiz arasında yer aldı" dedi...

Kalfalar Yapı Malzemeleri Trabzon'da yeni showroom açtı!

NG Kütahya Seramik’in Trabzon’daki iş ortağı Kalfalar Yapı Malzemeleri, yeni showroomunu hizmete açtı. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, açılış töreninde konuştu..

Makroyapı'dan yeni ofis ve showroom!

İNŞAAT sektöründe 1996’dan bu yana faaliyet gösteren Makroyapı, yenilenen yapısı ile Çiğli’de ofis ve showroomun açtı. Firma yöneticileri Hülya Çetinok ve Hale Kayalıoğlu konuyla ilgili konuştu..

Ariston, Şerifali'deki yeni merkezine taşındı!

Eğitim merkezi ve tüm ürünlerin sergilendiği showroom´un da bulunduğu yeni binasına taşınan Ariston Thermo, hem müşterilerine hem de bayi ve servislere daha geniş alanda maksimum kalitede hizmet verecek.

Daikin Eskişehir'deki ilk showroom'unu açtı!

Isıtma-soğutma sektörünün Japon devi Daikin, Türkiye’deki büyüme atağını sürdürüyor. Bayileri kanalı ile Türkiye genelinde yaygınlaşan Daikin, Eskişehir de yaptığı yeni açılışla showroom sayısını 189’e çıkardı.

Fantasia Seramik showroom’unu yeniledi!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ürün ve koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturan Fantasia Seramik, showroom’unu yeniledi. Showroom’un zemin katında havuz etrafı deck uygulama, modern ve klasik vitrifiyeler, ve seramik çeşitleri bulunuyor.

Kelebek Mobilya’dan Adıyaman’da yeni mağaza!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konsepti ile Adıyaman’da faaliyete geçirdiği son showroom’u da törenle hizmete açıldı.

Makroyapı yeni showroom Haberi

Makroyapı yeni showroom

Firma yöneticileri Hülya Çetinok ve Hale Kayalıoğlu, “1999’dan beri yapı malzemeleri dış ticareti ve pazarlama alanında sektörde önemli rol alan Makroyapı, Ulukent Sanayi Bölgesi’nde 3 bin metrekare kapalı depo, 2 bin metrekare açık alanda modern binadan yeni bir açılımla hizmet vermeye başladı. Makro İç Mimari Tasarım ve Uygulama, çalıştığı her projeye kattığı yaratıcılığı, profesyonellikle uygulayıp hem tecrübesini kullanıyor hem de değişen trendleri takip ederek zamanı yakalıyor”...