28 / 04 / 2024

Lüks konut için özel showroom!

Lüks konut için özel showroom!

Dubai menşeli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Akaretler’de yeni bir showroom açtı. Şirket, yabancılara lüks konut satışı ve Türkiye mevzuatları ile ilgili hukuki danışmanlık veriyor.



Özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara Türkiye’deki lüks konut projeleriyle birlikte, ofis, arsa ve 2. el konutların tanıtım ve satışını gerçekleştiren Dubai menşeli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Akaretler’de yeni bir showroom açtı.



Şirketten yapılan açıklamada gayrimenkul sektöründe 2010 yılından bu yana hizmet veren Bosphorus’un bugüne kadar 500 milyon dolarlık satışa imza attığı bildirildi.  Bosphorus yabancılara lüks konut satışının yanında, Türkiye mevzuatları ile ilgili hukuki danışmanlık hizmeti de veriyor. Açıklamada, “Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Astay, Astaş, Emaar, Nurol GYO, Ofton, Ege Yapı, Bilgili Holding, Sinpaş, dumankaya ve İnanlar gibi firmalar ile işbirliği içinde bulunuyor” denildi.


Milliyet


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


Özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara Türkiye'deki lüks konut projeleriyle birlikte, ofis, arsa ve 2. el konutların tanıtım ve satışını gerçekleştiren Dubai menşeli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Akaretler'de showroom açtı. Gayrimenkul sektöründe VIP hizmet anlayışıyla hizmet veren Bosphorus, bugüne kadar 500 milyon dolarlık satışa imza attı. Bosphorus yabancılara lüks konut satışının yarımda, Türkiye mevzuatları ile ilgili hukuki danışmanlık hizmeti de veriyor. Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nm Astay, Astaş, Emaar, Nurol GYO, Ofton, Ege Yapı, Bilgili Holding, Sinpaş, Dumankaya ve İnanlar gibi şirketlerle işbirliği bulunuyor. 


Hürriyet 


Haber Ortadoğu'da şu şekilde yer aldı;


TÜRKİYE'deki konut projelerinin vurtdışında tanıtım, aktif satış ve pazarlamasını gerçekleştiren Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatının Danışmanlığı, en yeni showroomunu İstanbul Akaretler de hizmete açtı, Açılışa inşaat ve emlak sektörünün önde gelen isimleriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı. Farklı lüks konut projelerini aynı anda sunulmasına olanak veren "showroom" konseptiniemlak sektörüne kazandıran Bosphonıs. Türkiye'deki 24 yıla uzanan diğer ticari faaliyetlerinin yanında 2010 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe de hizmet veriyor. Prestijli konut projelerinin yurtdışında tanıtım ve satışını gerçekleştiren Bosphorus. ağırlıklı olarak Körfez bölgesinde bulunan ülkelerin yatırımcılarına danışmanlık yapıyor. 

Dubai menşeli Bosphonıs. gayrimenkul sektörüne girdiği 2010 yılından bu yana 500 milyon dolarlık ciro gerçekleştirmiş 


Ortadoğu



İzmir Ege Haber gazetesinde şöyle yer aldı;


Lüks konut için özel 

Showroom Özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara Türkiye'deki lüks konut projeleriyle birlikte, ofis, arsa ve 2. el konutların tanıtım ve satışını gerçekleştiren Dubai menşeli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Akaretler'de yeni bir showroom açtı.

Şirketten yapılan açıklamada gayrimenkul sektöründe 2010 yılından bu yana hizmet veren Bosphorus'un bugüne kadar 500 milyon dolarlık satışa imza attığı bildirildi. Bosphorus yabancılara lüks konut satışının yanında, Türkiye mevzuatları ile ilgili hukuki danışmanlık hizmeti de veriyor. Açıklamada, "Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Astay, Astaş, Emaar, Nurol GYO, Ofton, Ege Yapı, Bilgili Holding, Sinpaş, Dumankaya ve İnanlar gibi firmalar ile işbirliği içinde bulunuyor denildi. 


İzmir Ege Haber 



Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;


Yabancılara Türkiye'deki lüks konutlar ile diğer gayrimenkullerin tanıtımını ve satışın yapan Dubai merkezli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı yeni bir showroom açtı.. 

 

Ortadoğu ve Körfez ülkeleri başta olmak üzere yatırımcılara Türkiye'de bulunan lüks konut projeleri ile ofis, arsa ve ikinci el konutların tanıtımını ve satışını  yapan Dubai merkezli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Akaretler'de yeni bir showroom açtığını duyurdu.

 

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2010 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Bosphorus’un bugüne kadar 500 milyon dolarlık satış gerçekleştirdiği, şirketin yabancılara lüks konut satışının yanı sıra Türkiye mevzuatları ile ilgili hukuki danışmanlık hizmeti de verdiği belirtildi.

 

Açıklamada, Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Astay, Astaş, Emaar, Nurol GYO, Ofton, Ege Yapı, Bilgili Holding, Sinpaş, Dumankaya ve İnanlar gibi sektörün önde gelen firmaları ile işbirliği içinde olduğu da belirtildi.


Yeni Akit 


Haber Hürses Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


 Türkiye'deki konut projelerinin yurtdışında tanıtını, aktif satış ve pazarlamasını gerçekleştiren Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, en yeni showroomunu İstanbul Akaredercle hizmete açtı. Açılışa inşaat ve emlak sektörünün önde gelen isimleriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı. Farklı lüks konut projelerini aynı anda sunulmasına olanak veren "showroom" konseptini emlak sektörüne kazandıran Bosphorus, Türkiye'deki 24 yıla uzanan diğer ticari faaliyetlerinin yanında 2010 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe de hizmet veriyor. Prestijli konut projelerinin yurtdışında tanıtım ve satışını gerçekleştiren Bosphorus, ağırlıklı olarak Körfez bölgesinde bulunan ülkelerin yatırımcılarına danışmanlık yapıyor.Dubai menşeli Bosphorus, gayrimenkul sektörüne girdiği 2010 yılından bu yana 500 milyon dolarlık ciro gerçekleştirmiş durumda. Yeni lüks projelerin yanında 2.el konut satışında da oldukça geniş bir portföye sahip bulunan Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, gayrimenkullerini yabancılara satmak isteyen Türk yatırımcılar ile yabancı yatırımcıları da buluşturuyor. Yabancılara konut satışında ilk ve öncü firmaların başrnda gelen Bosphorus, özellikle Ortadoğu'lu müşteri portföyü ile dikkat çekiyor. Ortadoğu'lu müşteriler İstanbul'un yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline dönüşmesiyle birlikte, şehir merkezine yalan, sosyal imkanları bünyesinde barındıran ve geniş aile yapıları nedeniyle daha büyük metrekareli konutları tercih ediyorlar. 


Yeni showroom'da 40'tan fazla projeyi sergileme imkanı bulacak olan Bosphorus, yabancılara konutun yarımda ticari ünite, villa, arsa ve ofis gibi gayrimenkule yönelik yatırım olanakları da sunuyor. Türkiye'deki lüks konut projelerinin tanıtımını uluslararası emlak fuarları ve özel etkinlikler ile de gerçekleştiren Bosphorus, yabancılara gayrimenkul satışının yanında mevzuatlar ile ilgili danışmanlık hizmetini vererek hukuki süreci de tamamlıyor. 


Hürses



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dubai menşeli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul K Yatırım Danışmanlığı,  İstanbul Akaretler'de yeni bir showroom  açtığını duyurdu. Şirket, ağırlıkla Körfez bölgesindeki yatırımcılara lüks konut satışı ve Türkiye mevzuatları ile ilgili hukuki danışmanlık veriyor. Şirketin Astay, Astaş, Emaar, Nurol GYO, Ofton, Ege Yapı, Bilgili Holding, Sinpaş, Dumankaya ve İnanlar gibi şirketlerle işbirliği var. 


Habertürk



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ÖZELLİKLE Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara Türkiye'deki lüks konut projeleriyle birlikte ofis, arsa ve ikinci el konutların tanıtım ve satışını gerçekleştiren Dubai menşeli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, sektöründe öncüsü olduğu shoowroom konseptine Akaretler'de açtığı showroom ile bir yenisini daha ekledi. 2010 yılından bu yana hizmet veren Bosphorus, bugüne kadar 500 milyon dolarlık satışa imza attı. Bosphorus yabancılara lüks konut satışının yanında, Türkiye mevzuatları ile ilgili hukuki danışmanlık hizmeti de veriyor. Yeni shovvroom'da 40'tan fazla projeyi sergileme imkanı bulacak olan Bosphorus, Astay, Astaş, Emaar, Nurol GYO, Ofton, Ege Yapı, Bilgili Holding, Sinpaş, Dumankaya ve inanlar gibi firmalar ile işbirliği içinde bulunuyor. 


Vatan




Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Türkiye'deki konut projelerinin yurtdışında tanıtım, aktif satış ve pazarlamasını gerçekleştiren Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, yeni showroomunu İstanbul Akaretler'de açtı. Şirketten yapılan açıklamada, yeni showroomda 40'tan fazla projenin, Türkiye'de yatırım yapmak isteyen yabacılara sunulacağı bildirildi. 

Özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara Türkiye'deki lüks konut projeleriyle birlikte, ofis, arsa ve ikinci el konutların tanıtım ve satışını gerçekleştiren Dubai menşeli şirket, bugüne kadar 500 milyon dolarlık satışa imza attı. 



Yeni Yüzyıl


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DUBAİ menşeli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara Türkiye'deki lüks konut projeleriyle birlikte ofis, arsa ve ikinci el konutların tanıtım ve satışım gerçekleştirecek. Bunun için İstanbul Akaretler'de showroom açan Bosphorus, 40'tan fazla projeyi sergileyecek. Bosphorus, Aştay, Astaş, Emaar, Nurol GYO,Ofton, Ege Yapı, Bilgili Holding, Sinpaş, Dumankaya ve İnanlar gibi firmalar ile işbirliği içinde bulunuyor. 


Sözcü/ İsmail ŞAHİN


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara Türkiye'deki lüks konut projeleriyle birlikte, ofis, arsa ve 2. el konutların tanıtım ve satışını gerçekleştiren Dubai menşeli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, sektöründe öncüsü olduğu shoowroom konseptine Akaretler'de açtığı showroom ile bir yenisini daha ekledi. Gayrimenkul sektöründe 2010 yılından bu yana hizmet veren Bosphorus, bugüne kadar 500 milyon dolarlık satışa imza attı. Bosphorus yabancılara Türkiye mevzuatları ile ilgili hukuki danışmanlık hizmeti de veriyor. 


Dünya



Geri Dön