13 / 05 / 2024

Lüks konut için özel showroom

Lüks konut için özel showroom

Dubai menşeli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Akaretler’de yeni bir showroom açtı. Şirket, yabancılara lüks konut satışı ve Türkiye mevzuatları ile ilgili hukuki danışmanlık veriyor.

Kiracı oranı arttı, konut sahibi olmak zorlaştı! Uzmanlar 'Erişilebilir konut için yeni model şart' dedi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre oturulan konuta sahip olanların oranı 0,8 puan azaldı ve 2022 yılında yüzde 56,7 oldu. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul Uzmanı Turgay Yılmaz, “Erişilebilir konut için yeni model şart” dedi.

Konut için amortisman süresi nasıl hesaplanır?

Konut amortisman süreleri merak edilip araştırılıyor. Borsacı Sima Kocatepe, konut için amortisman süresinin nasıl hesaplandığını açıkladı.

Manchester’da lüks konut sektörü ivme kazandı!

Binlerce çalışanı olan küresel şirketlerin yer değiştirmesi kitlesel göç hareketini de oldukça tetiklerken Manchester’daki lüks konut sektörünün ivmesini de artırdı

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Yüzyılın dönüşümü başlıyor! Her bir konut için 1,5 milyon lira destek verilecek!

Yüzleri güldüren 'Yarısı Bizden' kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “Program çerçevesinde kentsel dönüşüme giren her bir konut için 1,5 milyon TL destek verileceğini söyledi.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

TOKİ'nin Eylül 2023 kampanyası için son 3 gün! 14 bin TL'den az maaş alanlar 4 bin TL taksitle 3+1 evleri kaçırmayın!

TOKİ'nin Eylül 2023 kampanyası için son 3 güne girildi. Sadece 4 bin lira taksitle 3+1 konut fırsatı için bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Yabancıya satışta hedef lüks konut!

Yabancılara yapılacak konut satışında yeni hedef lüks konut konut oldu. 1 milyon dolardan fazla  gelir beklenirken Singapur, Hong Kong, Çin, Kazakistan, İran ve Azerbaycan’dan rezervasyonlar geliyor. 

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Moskova'da lüks konut satışında rekor yaşandı!

Frank analistleri Moskova'da lüks konut segmentinde artış olduğunu bildirdi. Moskova'da geçtiğimiz yıl "elit" konut satışları 100 milyar ruble (1,6 milyar dolar) seviyesinde olduğu belirlendi...

Lüks konut için özel showroom Haberi

Lüks konut için özel showroom

Özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara Türkiye’deki lüks konut projeleriyle birlikte, ofis, arsa ve 2. el konutların tanıtım ve satışını gerçekleştiren Dubai menşeli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Akaretler’de yeni bir showroom açtı.



Şirketten yapılan açıklamada gayrimenkul sektöründe 2010 yılından bu yana hizmet veren Bosphorus’un bugüne kadar 500 milyon dolarlık satışa imza attığı bildirildi.  Bosphorus yabancılara lüks konut satışının yanında, Türkiye mevzuatları ile ilgili hukuki danışmanlık hizmeti de veriyor. Açıklamada, “Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Astay, Astaş, Emaar, Nurol GYO, Ofton, Ege Yapı, Bilgili Holding, Sinpaş, dumankaya ve İnanlar gibi firmalar ile işbirliği içinde bulunuyor” denildi.


Milliyet


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


Özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara Türkiye'deki lüks konut projeleriyle birlikte, ofis, arsa ve 2. el konutların tanıtım ve satışını...