07 / 05 / 2024

Maks Spor Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Maks Spor Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Maks Spor Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi, Umut Durbakayım Şube Müdürlüğü'nde 17 milyon TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de Beşiktaş, Cihannüma Mahallesi'nde açıldı.

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tok tarafından kuruldu. 

Maks Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maks Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  30 bin TL sermaye ile bugün Özcan Çikdem tarafından kuruldu. 

Diriliş Spor Yapı İnşaat Hayvancılık Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diriliş Spor Yapı İnşaat Hayvancılık Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hamza Eroğlu imzasıyla kuruldu.

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi satılıyor mu?

Ahmet Kumbul, TOKİ'nirı 100. Yıl Spor Kompleksi'ndeki 40 bin metrekarelik alanı ticaret ve turizm alanına dönüştürerek 8 Kasım'da Ankara'da satacağını söyledi. Kumbul "İptal davası açılan bir alanın satışı hukuk dışıdır" dedi

Sabancı'dan İstinye'ye turizm tesisi!

İstanbul İstinye’deki Sevil Sabancı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Melisa Binicilik Turizm ve Dış Ticaret A.Ş.’nin mülkiyetindeki, eski binicilik ve spor tesisine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde AKP’li üyelerin oyuyla kabul edildi.

Antalya 100.Yıl spor tesislerinin imarı yönetmeliklere aykırı!

Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu, 100.Yıl spor tesislerinin TOKİ tarafından ‘turizm ve ticaret’ alanı olarak planlanmasının Anayasa ve yönetmeliklere aykırı olduğunu iddia etti.

Ali Erçoşkun: Bolu, turizm ve spor kenti olacak!

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Bolu, turizm ve spor kenti olacak” hedefinde çıtayı yükseltti. Ercoşkun, yeni bir yatırıma imza daha atmaya hazırlandıklarını belirtti.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Maks Spor Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres Haberi

Maks Spor Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Maks Spor Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi, Umut Durbakayım Şube Müdürlüğü'nde 17 milyon TL'lik sermaye ile 27 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.


Maks Spor Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi iş konusu; Açık havada yapılan sporlara uygun tesislerin ve eğlence alanları yapılarının inşaatı (golf sahaları, açık stadyumlar, tenis kortları, atletizm sahaları, plaj tesisi, dağ barınakları, eğlence parkları vb.) 


Maks Spor Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi adres: Beşiktaş, Cihannüma Mahallesi, Abbas Ağa Sokak, No:4/6. 


Umut Durbakayım...