03 / 05 / 2024

maksem yapı kayabaşı

maksem yapı kayabaşı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı, Kayabaşı 1. Etap 3. ve 4. Kısım işi için Altındağ İnşaat ve Maksem Yapı ile 02.29.2013 tarihinde sözleşme imzaladı...

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3468 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/2 Parsel 2.Etap İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Maksem Yapı Tic. A.Ş. ile 25 Şubat tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3472 ada 1 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3472/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Maksem Yapı Tic. A.Ş. ile 4 Ocak 2022 tarihinde imzalandı.  

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap'ın ihaleleri yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde inşa edeceği konutların kura çekilişi yapıldı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap ihalesine 7 dev teklif!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinin 1. Etap ihalesi tamamlandı. İhaleye en yüksek teklifi 418 milyon 122 bin TL ile Maksem Yapı verdi...

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap konut kısmi geçici kabulü yapıldı. 

TOKİ Kayabaşı 22. Bölge 854 konut ihalesi ne zaman yapılacak?

Uzun zamandır beklenen Kayabaşı 22. Bölge için çalışmalar başladı. Peki TOKİ Kayabaşı 22. Bölge 854 konut ihalesi ne zaman yapılacak?

Kayabaşı Kayapark'ın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mevkiinde yapılacak olan Kayapark 1. Etap rekreasyon alanı inşaatının ihalesi gerçekleştirildi.

Emlak Konut Hoşdere altyapı iyileştirme işi Maksem Yapı'nın!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Başakşehir Hoşdere Genel Altyapı, Zemin İyileştirme ve Yol İnşaatı İşleri' nin sözleşmesi, Yüklenici Maksem Yapı Tic. A.Ş. ile imzalandı.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi yapıldı!

İstanbul'un Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan rekreasyon alanlı bölge parkı için ihale bugün yapıldı.

Emlak Konut Kayabaşı'nda 373 bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Kayabaşı Rekreasyon Projesi Yapı Ruhsatı hakkında bildirim yayımladı.

TOKİ Kayabaşı ihalesi yeniden yapılacak!

TOKİ Kayabaşı Toplu Konut Alanı 876 ada 1 parsel arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi plan değişikliği nedeniyle yeniden yapılacak. İhaleye en yüksek teklif 1 milyar 285 milyon TL ile Makro İnşaat'tan gelmişti.

Emlak Konut GYO Kayabaşı 4. Etap konutlarının yapı ruhsatı alındı mı?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Kayabaşı 4. Etap parselinde yer alan ortak kullanım alanındaki sosyal tesiste bulunan 2 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatlarının alınmına ilişkin bilgilerini KAP'ta yayınladı.

maksem yapı kayabaşı Haberi

maksem yapı kayabaşı


Emlak Konut GYO'ndan yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz projelerinden İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 3. Kısım Konut, Okul İle Adaiçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi sözleşmesi, yüklenici "Altındağ İnş. Taah. Tic. İth. İhr. Ltd. Şti." ile  İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 4. Kısım Konut İle Adaiçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi sözleşmesi, yüklenici  "Maksem Yapı Tic. A.Ş. - Cent Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı" ile 02.09.2013 tarihinde...