04 / 05 / 2024

MAKTEK Avrasya nerede

MAKTEK Avrasya nerede

2023 hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik önemli bir işbirliği yaparak, makine sektörünün en büyük buluşması MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nı, 14-19 Ekim tarihlerinde, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü İstanbul’da birlikte düzenliyor.

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte yüzde 30 indirimle satışa çıkan Başakşehir Avrasya Konutları 3 detayları...

Sunset Kartal nerede? Sunset Kartal fiyat listesi!

Sunset Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Sunset Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

TEM Avrasya Konutları nerede?

TEM Avrasya Konutları 612 konut, 3 dükkan, spor salonu, lise ve camiden meydana geliyor. TEM Avrasya Konutları'nda ön talepler toplanıyor. Peki TEM Avrasya Konutları nerede?

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde bin takım tezgahı satıldı!

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde bin takım tezgahı satıldı. MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde 1000 takım tezgahı satılırken, 250 bin TL’lik iş hacmine ulaşıldı.

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı 14-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek!

Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB), MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nı birlikte düzenliyor. Fuar, 14-19 Ekim tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü İstanbul’da gerçekleştirilecek...

Maktek Avrasya 2014'te!

Tayvan’ın dünya lideri takım tezgahları markaları, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 14-19 Ekim’de düzenlenen MAKTEK Avrsaya 2014 fuarında son teknoloji ile üretilen yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı 14-19 Ekim'de!

“Makine” ve “takım tezgâhları” sektörünü temsil eden iki büyük meslek örgütü, 14-19 Ekim'de MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı'nı düzenleyecek. Makine sektörü temsilcileri yaklaşık 1 milyar dolarlık hacim oluşturacak işbirliğine imza atıyor.

Makine sektöründe milyar dolarlık işbirliği yapıldı!

Makine sektöründe milyar dolarlık işbirliği yapıldı. MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nı birlikte düzenliyor. Fuar, 14 - 19 Ekim tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü İstanbul’da gerçekleştirilecek.

MAKTEK Avrasya 14-19 Ekim'de gerçekleştirilecek!

2023 hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik önemli bir işbirliği yaparak, makine sektörünün en büyük buluşması MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nı, 14-19 Ekim tarihlerinde, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü İstanbul’da birlikte düzenliyor.

İstanbul Lounge 2 nerede, nasıl gidilir

Eroğlu Yapı'nın Halkalı'da inşa etmeye başladığı ve 24 ay sonra teslim etmeyi planlandığı İstanbul Lounge 2 nerede, nasıl gidilir Projede fiyatlar 86 bin 500 TL'den başlıyor

MAKTEK Avrasya nerede Haberi

MAKTEK Avrasya nerede

Türkiye’nin stratejik sektörleri olan “makine” ve “takım tezgahları”nı temsil eden iki büyük meslek örgütü, 2023 hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik önemli bir işbirliği yaparak, makine sektörünün en büyük buluşması MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nı, 14-19 Ekim tarihlerinde, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü İstanbul’da birlikte düzenliyor.


Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) Başkanı Dr. Müh. Erdal Gamsız, Makina İmalatçıları Birliği (MİB) Başkanı Sevda Kayhan Yılmaz, TÜYAP Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Bülent Ünal ile TÜYAP Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı İlhan Ersözlü’nün katılımıyla fuar öncesinde düzenleyeceğimiz basın toplantısında, “Ülkenin en katma değerli sektörlerinden biri olan makine imalatı sektörünün ekonomideki yeri ve vizyonu” konuları ele...