09 / 05 / 2024

Makyol Santral basın daveti

Makyol Santral basın daveti

Makyol İnşaat tarafından hayata geçirilen Makyol Santral basın lansmanı 13 Ekim'de yapılacak.

Makyol Santral'de ödemeleri erteleyen kampanya!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirdiği Makyol Santral’de, 'Evinizi Şimdi Alın, Ödemeye Teslimde Başlayın” kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...

Makyol Santral, burçlara ev sahipliği yaptı!

Makyol Santral Buluşmaları'’nın dördüncüsü kapsamında Bahçeşehirli kadınlar, Astrolog Gazeteci ve Yazar Filiz Özkol'dan 2019 yılında burçların hayatımıza neler getireceğini dinledi...

Makyol Santral'de minikler de ev sahibi oldu!

Makyol Santral Buluşmaları’nın üçüncü ayağında Minik Dostlarımıza Ev atölyesi düzenlendi. Bahçeşehir'de hayata geçirilen Makyol Santral’in tanıtım ofisi, "Minik Dostlarımıza Ev" atölyesiyle Bahçeşehirli hayvan sever aileler ve çocuklarını ağırladı... 

Makyol Santral'de teslimler 2019'un 2. çeyreğinde!

Makyol İnşaat imzası ile Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen Makyol Santral'de teslimler 2019'un 2. çeyreğinde yapılacak..

Makyol basın lansmanı 28 Eylül'de!

Yarım asırlık tecrübesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran Makyol Gayrimenkul, projelerinde gelinen son durumu paylaşmak adına bir basın toplantısı düzenliyor.

Makyol Santral esnek ödeme planları ile ev sahibi yapıyor!

Makyol Santral’de, yüzde 5 peşinat ve 3.500 TL’den başlayan taksitlerle esnek ödeme planının oluşturulabileceği bir kampanya başladı. 

Makyol Santral kampanya 2018!

Makyol Santral Ramazan kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçirilen proje Makyol Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Makyol Santral buluşmalarının ilk konuğu “Taylan Kümeli” oldu!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Makyol Santral projesinin tanıtım ofisinde Diyetisyen ve Sağlıklı Beslenme Uzmanı Taylan Kümeli’yi ağırladı...

Makyol Santral'in lansmanı yapıldı! 319 bin TL'ye!

Bahçeşehir – Esenyurt bölgesinde inşa edilen Makyol Santral'in lansmanı bugün Mövenpick Hotel'de gerçekleşti. Lansmana özel kampanyanın sunulduğu Makyol Santral'de daire fiyatları 319 bin TL'den başlıyor..

Makyol Santral basın lansmanı 13 Ekim'de!

Makyol İnşaat tarafından hayata geçirilen Makyol Santral basın lansmanı 13 Ekim'de yapılacak.

Makyol Santral projesinin lansmanı ertelendi!

Makyol İnşaat tarafından inşa edilecek Makyol Santral projesinin basın toplantısı ertelendi. Daha önce 3 Mayıs olarak belirtilen toplantı ileri bir tarihe ertelendi.

Makyol Santral projesinin lansmanı 3 Mayıs'ta!

Makyol İnşaat tarafından inşa edilecek Makyol Santral basın toplantısıyla tanıtılacak. Toplantı, 3 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek.

Makyol Santral Residences ön satışta!

Bahçeşehir Esenyurt bölgesinde 427 adet normal daire, 8 adet teras villa olarak hayata geçirilen Makyol Santral Residences ön satışa çıktı.

Makyol Santral basın daveti Haberi

Makyol Santral basın daveti

Makyol İnşaat tarafından hayata geçirilen Makyol Santral basın lansmanı 13 Ekim'de yapılacak. Makyol, 50 yılı aşkın deneyimi ile, yeni yaşam projesi  MAKYOL SANTRAL’i yatırımcılarla buluşturuyor. 


Bahçeşehir – Esenyurt bölgesinde hayata geçirilen capcanlı, ayrıcalıklı ve yaşamın tüm güzelliklerine yakın bu yeni projenin  basın lansmanı 13 Ekim'de Makyol Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Genel Müdürü Gürler Ünlü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. 



Proje hakkında:

Bahçeşehir Makyol Santral projesi 427 daire, 8 teras villa ve ticari birimlerden meydana geliyor. Projede  1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer...