13 / 05 / 2024

mal beyanı yenileme dönemi

mal beyanı yenileme dönemi

Görevine devam eden ve mal beyanı vermek ile yükümlü olan kamu çalışanlarının işi beyan vermek ile bitmiyor. Bu kişilerin belli dönemlerde beyanlarını yenilemeleri şart. Peki, mal beyanı ne zaman yenilenir...

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 1,6 milyar TL'lik villa açıklaması! İmamoğlu İnşaat'a ait! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediğine yönelik çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mal beyanında bulunmama cezası 2021!

Mal beyanında bulunma yükümlülüğü, şeffaflığının tesis edilebilmesi açısından büyük önem taşıyor. Peki mal beyanında bulunmama cezası 2021 ne kadar? İşte mal beyanında bulunmama cezası 2021...

2020 yılı kira gelirlerinin beyanı!

Mal ve hakların kiraya verilmesinden elde edilen gelirleri Gelir Vergisi Kanunu gayrimenkul sermaye iradı olarak belirtiliyor. Taşınmaz kiralanmasından elde edilen gelirlerle sınırlı olarak, kira gelirlerinin beyanı ve vergilemesini nasıl yapılır? İşte detaylar...

Kamu çalışanlarının mal beyanı için otomatik takip sistemi kurulacak!

Yolsuzlukla mücadele kapsamında kamu çalışanlarının mal beyanlarının doğruluğunu araştırmak için dijital takip sistemi kurulacak...

Mal beyanına otomatik takip!

Kamu çalışanlarının mal beyanlarının doğruluğunu araştırmak amacıyla dijital takip sistemi kurulacak. Kamu çalışanlarının mal beyanlarının yükleneceği sistem ile mal beyanında yaşanan artışları dikkat çeken kamu çalışanları sistem üzerinden izlenebilecek.

Kemal Kılıçdaroğlu malvarlığını güncelledi!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2018 yılına ait mal beyanını dün TBMM Başkanlığı’na sundu.

TOKİ Erzurum Mal Meydanı 2.Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki 529 konut satışa çıkıyor. Proje için başvurular 13 Şubat – 10 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap 2017 kurası!

TOKİ'nin Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde toplamda 529 adet kuralı olarak satışa sunulacak. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kura çekim günü!

TOKİ'nin Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 529 daire kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kura çekim günü ne zaman?

TOKİ Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

529 konutluk TOKİ Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kurası!

529 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kurası ne zaman?

Nevzat Demir Tesisleri 7 milyon TL bedelle yenilendi!

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaklaşık 7 milyon TL’ye mal olan yenileme çalışmaları tamamlandı.

Hollanda gurbetçilerin Türkiye’deki mal varlığını araştırıyor!

Hollanda’da asgari geçim yardımı ödeneği alan gurbetçilerin kendi ülkelerinde sahip oldukları mal varlıkları araştırılıyor. İlk belirlemelere göre 43 kişinin yanlış beyanından dolayı Hollanda’da aldıkları asgari geçim yardımı ödeneği kesildi.

mal beyanı yenileme dönemi Haberi

mal beyanı yenileme dönemi

Mal beyanı ne zaman yenilenir?

Görevine devam eden ve mal beyanı vermek ile yükümlü olan kamu çalışanlarının işi beyan vermek ile bitmiyor. Bu kişilerin sonu 0 ve 5 ile biten yılların en geç Şubat ayı sonuna kadar beyanlarını yenilemeleri gerekiyor.


Mal beyanı yenileme zamanı

Buna göre, mal beyanı için yaklaşık 1 senelik zaman daha bulunuyor. Görevine devam eden kamu çalışanlarının 2015 yılında Şubat ayının sonuna kadar beyan vermeleri gerekiyor. Konu ile ilgili yönetmelik esasları aşağıda sıralanıyor.


Mal bildiriminin yenilenmesi

Madde 11 - 3 üncü maddede belirtilen görevlere devam edenler, sonu (0) ve (5) ile biten yıların en geç Şubat ayı sonuna kadar bildirimlerini yenilemek zorundadırlar.


Mal bildiriminde bulunacaklar

Aşağıda sayılanlar mal bildiriminde bulunmak zorundadırlar:

a) Her türlü seçimle iş başına gelen kamu görevlileri ve dışardan atanan Bakanlar...