13 / 05 / 2024

mal beyanını yenileme

mal beyanını yenileme

Görevine devam eden ve mal beyanı vermek ile yükümlü olan kamu çalışanlarının işi beyan vermek ile bitmiyor. Bu kişilerin belli dönemlerde beyanlarını yenilemeleri şart. Peki, mal beyanı ne zaman yenilenir...

Mal beyanında bulunmama cezası 2021!

Mal beyanında bulunma yükümlülüğü, şeffaflığının tesis edilebilmesi açısından büyük önem taşıyor. Peki mal beyanında bulunmama cezası 2021 ne kadar? İşte mal beyanında bulunmama cezası 2021...

Kamu çalışanlarının mal beyanı için otomatik takip sistemi kurulacak!

Yolsuzlukla mücadele kapsamında kamu çalışanlarının mal beyanlarının doğruluğunu araştırmak için dijital takip sistemi kurulacak...

Mal beyanına otomatik takip!

Kamu çalışanlarının mal beyanlarının doğruluğunu araştırmak amacıyla dijital takip sistemi kurulacak. Kamu çalışanlarının mal beyanlarının yükleneceği sistem ile mal beyanında yaşanan artışları dikkat çeken kamu çalışanları sistem üzerinden izlenebilecek.

Yeni Gimat GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeni Gimat GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Akmerkez GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Akmerkez GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Akiş GYO Eylül ayı sorumluluk beyanını yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO Eylül ayı sorumluluk beyanını yayınladı.

Saf GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Tekfen Holding 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Tekfen Holding tarafındn bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tekfen Holding 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Pera GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Özderici GYO sorumluluk beyanını yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Özderici GYO sorumluluk beyanını yayınladı.

Halk GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Kuyumcukent GYO sorumluluk beyanını yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent GYO sorumluluk beyanını yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

mal beyanını yenileme Haberi

mal beyanını yenileme

Mal beyanı ne zaman yenilenir?

Görevine devam eden ve mal beyanı vermek ile yükümlü olan kamu çalışanlarının işi beyan vermek ile bitmiyor. Bu kişilerin sonu 0 ve 5 ile biten yılların en geç Şubat ayı sonuna kadar beyanlarını yenilemeleri gerekiyor.


Mal beyanı yenileme zamanı

Buna göre, mal beyanı için yaklaşık 1 senelik zaman daha bulunuyor. Görevine devam eden kamu çalışanlarının 2015 yılında Şubat ayının sonuna kadar beyan vermeleri gerekiyor. Konu ile ilgili yönetmelik esasları aşağıda sıralanıyor.


Mal bildiriminin yenilenmesi

Madde 11 - 3 üncü maddede belirtilen görevlere devam edenler, sonu (0) ve (5) ile biten yıların en geç Şubat ayı sonuna kadar bildirimlerini yenilemek zorundadırlar.


Mal bildiriminde bulunacaklar

Aşağıda sayılanlar mal bildiriminde bulunmak zorundadırlar:

a) Her türlü seçimle iş başına gelen kamu görevlileri ve dışardan atanan Bakanlar...