19 / 05 / 2024

Mal Hatun Cami çevresi

Mal Hatun Cami çevresi

Osmangazi Belediye başkanı Mustafa Dündar'ın bu haftaki durağı, Akpınar Mahallesi oldu. Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Oündar. Akpınar Mahallesi Mal Hatun Cami çevresinde yürütülen çevre düzenleme çakmalarını inceleyip. yetkililerden bilgi aldı.

Başakşehir Gülendam Hatun Cami Ramazan'da ibadete açılacak!

Hayırseverlerin desteği ile Başakşehir'de inşa edilen Gülendam Hatun Cami'nin inşaatında sona gelindi. Cami Ramazan'da ibadete açılacak.

Atina’da hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı!

Yunanistan’ın başkenti Atina’da Deniz Kuvvetleri’ne ait hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı. 14 yılda tamamlanan 350 kişi kapasiteli cami yaklaşık 900 bin Euro’ya mal oldu.

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Kocaeli Nene Hatun Cami yenilendi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi yeniledi.

Büyükçekmece Nene Hatun Cami baştan sona yenilendi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi baştan aşağı yeniledi.

Manavgat Zekiye Öz Hatun Cami açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgatlı işadamı Mehmet Çelebi Öz’ün hayırları ile inşa ettirilen ve annesinin ismini verdiği Zekiye Öz Hatun Camii’nin açılışını yaptı.

Cami, okul ve yurt yaptıran KDV ödemeyecek!

Hükümet, Katma Değer Vergisi (KDV) kanununda önemli değişiklikler getiren yasa tasarısını Meclis’e sundu. Buna göre  cami ya da Kuran kursu gibi inşaatları yapanlar, aldıkları mal ve hizmetler için KDV ödemeyecek.

Pendik Amine Hatun Cami tamamlandı!

Pendik Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki Amine Hatun Camii’nin inşaatı tamamlandı, caminin yakında hizmete açılması planlanıyor.

Rize'deki tarihi Gülbahar Hatun Camisi yıkıldı!

Rize'de 15. Yüzyıl'da Yavuz Sultan Selim Han tarafından annesi Gülbahar Hatun adına 1514 yılında yaptırılan Gülbahar Hatun Camisi, yerine daha büyük bir cami yapılmak üzere yıkıldı.

Bursa'da 600 yıllık cami hizmete açıldı!

Bursa’da Sultan Çelebi Mehmet’in süt annesi Daye Hatun tarafından 600 yıl önce yaptırılan cami, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek halkın hizmetine sunuldu.

Batman Şemsettin Güneş Cami yarın ibadete açılacak!

Kültür mahallesindeki Şemsettin Güneş cami, yarın kutlanacak Beraat kandilinde ibadete açılacak. 1.5 Yılda yapımı tamamlanan modern cami 2.5 milyon TL’ye mal oldu.

Hakkari Lale Hatun Camii inşaatı ne durumda?

Hakkari İl Müftüsü M. Feysal Geylani, cami ve Kur’an kursu inşaatında incelemelerde bulundu. Lale Hatun Camii ve Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Antalya Cemaleddin-i Seydi Külliye Cami'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Manavgat ilçesinde yaklaşık 5 milyon TL'ye mal olacak, Selçuklu ve Osmanlı mimarisi ile yapılacak cami ve türbesinin cami ve türbenin temeli atıldı.

Mal Hatun Cami çevresi Haberi

Mal Hatun Cami çevresi
Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Oündar. Akpınar Mahallesi Mal Hatun Cami çevresinde yürütülen çevre düzenleme çakmalarını inceleyip. yetkililerden bilgi aldı. Her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla Cuma namazı öncesi ve sonrası bir araya gelip sohbet eden. mahalleyi gezip halkın problemlerini dinleyen Osmangazi Belediye başkanı Mustafa Dündar'ın bu haftaki durağı, Akpınar Mahallesi oldu. İnşaatı tamamlanan Mal Hatun Camii'nde Cuma namazını kılan Başkan Dündar. cami derneğini ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti. problemlerini dinledi. Osmangazi'yi sokak sokak gezip, vatandaşların sorunlannı. istek ve önerilerini tek tek dinlediklerini söyleyen Dündar. 'Bizler, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, halkımızın yanında, onlarla iç içe olmaya özen gösterdik. Osmangazi'de hayata geçirdiğimiz projelerimizin tamamını, onların istek ve önerileri doğrultusunda yaptık" dedi.

Yeni...