08 / 05 / 2024

malatya 112 Acil Çağrı Merkezi

malatya 112 Acil Çağrı Merkezi

Malatya Valisi Aydın Baruş, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Geri Gönderme Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Vali Baruş, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Prof. Dr. Naci Görür uyardı! Malatya'da 4.7'lik deprem sonrası dikkatli olunmalı...

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı tarafından, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 10.48'de, 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği kaydedildi. Çevre şehirlerden de hissedilen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, fay hatlarını dikkat çekerek stres transferine dikkati çekti. Görür, "

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Malatya'daki 4 bin 225 afet konutu yıl sonuna kadar sahiplerine teslim edilecek!

Malatya Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürü Mustafa Türker yaptığı son dakika açıklamasında olağanüstü bir durum olmazsa sene sonuna kadar şehir genelinde toplam 4 bin 225 afet konutunun afetzedelere tesliminin hedeflendiğini dile getirdi.

Malatya'da yıkık ve acil yıkılacak toplam 6 bin 442 yapının enkazı kaldırıldı!

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerde yıkılan ve acil yıkılacak 6 bin 586 binadan 6 bin 442'sinin enkazının kaldırıldığı belirtildi.

Malatya deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Malatya'da depremzedeler için inşa edilen deprem konutları için geri sayım başladı. 10 Eylülde Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına atanan Vali Yunus Sezer konutları inceledi.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

İstanbul 112 Acil Anadolu Komuta Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Anadolu Komuta Kontrol Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı.

Malatya'daki 297 bina acil olarak yıkılacak!

Malatya Valiliği, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremle ilgili son durumu paylaştı.

Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük’te yeni devlet hastanesi, Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Servis Binası inşaatları hızla sürüyor.

Malatya Valisi Aydın Baruş, depremden etkilenen ilçeleri inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'da 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Aydın Baruş Battalgazi ilçesinde, ağır hasarlı ve acil yıkım kararı alınan binaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Malatya'da evi hasar gören veya yıkılanlara nakdi yardım ödemesi yapıldı!

Malatya Valiliği tarafından depremde evi ağır hasar alan veya yıkılan ev sahiplerine 11 bin lira, kiracılara ise 5 bin lira acil yardım ödemesi yapıldığı açıklandı.

Murat Kurum: Elazığ'da 118  Malatya'da da 20 acil yıkılacak bina var!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde meydana gelen derpem birçok hasara sebep oldu. Hasar tespit çalışmalaraı sonrası değerlendirmelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum; " 4 bin 125 ağır hasarlı, 20 de acil yıkılacak binamız var" dedi...

malatya 112 Acil Çağrı Merkezi Haberi

malatya 112 Acil Çağrı Merkezi

Malatya Valisi Aydın Baruş,  2. Organize Sanayi Bölgesinde yapımı süren 112 Acil Çağrı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Malatya Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre; Vali Aydın Baruş’a, Çevre ve Şehircilik  İl Müdürü Fikret Onhan da eşlik etti. Onhan, projenin fiziki durumu hakkında detaylı bilgiler verdi.

112 Acil Çağrı Merkezi incelemesinin ardından Vali Aydın Baruş, Malatya Beydağı Konaklama Tesisinde (MABEK) bölgesine giden 250 kişilik Geri Gönderme Merkezinde incelemelerde bulunarak Vali Yardımcısı Güher Sinem Büyüknalçacı’dan bilgiler aldı.

Merkez incelemesinin ardından Vali Aydın Baruş, MABEK Toplantı Salonuna geçerek gerçekleşen toplantıda MABEK faaliyet ve ihtiyaçları hakkında brifing...