09 / 05 / 2024

Malatya Akçadağ Devlet Hastanesi

Malatya Akçadağ Devlet Hastanesi

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Akçadağ Devlet Hastanesi yeni binasında hizmete başladı. Tüm odalarının nitelikli hasta odaları konumunda olduğu ve 25 yataklı olarak hizmet verdiği belirtildi.

Malatya Akçadağ Devlet Hastanesi 'nin yapımına başlandı!

Akçadağ ilçesine yapılması kararlaştırılan 25 Yataklı Devlet Hastanesinin Yapım çalışmalarına başlanıldığı belirtildi. Tetiş Yapı İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Yeni Hastanenin tahmini teslim süresi 650 gün olarak belirlendi.

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Meral Akşener: TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceğiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceklerini söyledi.

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Batman Devlet Hastanesi projesinin akıbeti TBMM'de!

Batman Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uşak Sivaslı'da devlet hastanesinin temeli atıldı!

Uşak Sivaslı'daki 30 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temeli atıldı. Fakat, hastanenin açılış törenine CHP'lilerin davet edilmediği belirlendi.

Fethiye Yassıca Ada'daki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Yassıca Ada'da bulunan bir kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi. 

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki tarihi binalar yıkılacak mı?

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde tarihi nitelikte olduğu belirtilen binalarla ilgili açıklama yaptı.

Karabük Eskipazar Devlet Hastanesi binasının akıbeti mecliste!

Karabük ilinde 2017 yılında açılan Eskipazar Devlet Hastane binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aksoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Battalgazi Devlet Hastanesi 2021'de tamamlanacak!

AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın gelişimini hızlandıracak yeni projelerin yolda olduğunu belirtiyor. Çalık, Malatya Havalimanı'na 2. bir terminal binasının yapılacağını ve Battalgazi Devlet Hastanesi'nin 2021'de tamamlanacağını açıkladı.

Malatya Akçadağ Devlet Hastanesi Haberi

Malatya Akçadağ Devlet Hastanesi

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Akçadağ Devlet Hastanesi yeni binasında hizmete başladı. 


Konuyla ilgili yapılan açıklamada, hastanelerinin tüm odalarının nitelikli hasta odaları konumunda olduğu ve 25 yataklı olarak hizmet verdiği belirtildi. Açıklamanın devamında, "İç hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, genel cerrahi ve anestezi branşlarında 5 uzman hekimle, 2 diş hekimi, bir diyetisyen ve acil serviste 4 pratisyen hekimle birlikte halkımıza sağlık hizmeti sunmaktayız. Yeni hizmet binamızda dijital röntgen, USG gibi görüntüleme hizmetlerinin yanı sıra laboratuvar hizmetleri ve 5 yataklı hemodiyaliz servisimizde mevcuttur"...