27 / 04 / 2024

Malatya Akçay Doğanlar Mahallesi

Malatya Akçay Doğanlar Mahallesi

Akçadağ Belediyesinin, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüttüğü çalışmalar neticesinde Doğanlar Mahallesinde 37 kilometre yol çalışması yapıldı.

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek? Detaylar tek tek sıralandı! 

Bedelsiz doğalgaz kullanımı ile ilgili detaylar tek tek sıralandı. Peki bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek?

Doğalgaz hangi ay bedava olacak? Bu ay doğalgaz faturası gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın ücretsiz olacağını açıklamasından sonra vatandaşlar "Doğalgaz hangi ay bedava olacak? Bu ay doğalgaz faturası gelecek mi?" sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz yardımına dair sorular hız kazandı. İşte Şubat ayı doğal gaz desteğine dair detaylar!

2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacak? 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz destek ödemeleri gündemde yer alıyor. Özellikle 2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacağı merak ediliyor. İşte detaylar!

Doğalgaz desteği 2023 detayları! 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı gündemde yer alan konuların başında geliyor. Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, Ocak ayı doğalgaz yardımının ne zaman yatacağını sorguluyor. İşte detaylar!

Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatar 2023?

Doğalgaz yardımı ödemelerinin yatıp yatmadığı merakla sorgulanmaktadır. Peki “Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” İşte detaylar!

Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz yardımına dair sorgulamalar sürüyor. Vatandaşlar, ocak ayı doğal gaz desteğinin ne zaman verileceğini merak ediyorlar. İşte 2023 doğal gaz yardımına dair detaylar!

Aralık ayı doğalgaz yardımı yattı mı? Doğalgaz yardımı başvuru şartları nelerdir?

Doğal gaz desteğine dair vatandaşların merak ettiği birtakım sorular vardır. Peki Aralık ayı doğalgaz yardımı yattı mı? İşte detaylar!

Malatya Akçay Doğanlar Mahallesi Haberi

Malatya Akçay Doğanlar Mahallesi

Doğanlar Mahalle Muhtarı Bektaş Aslan, Doğanlar Mahallesinde 24 kilometre uzunluğunda stabilize, 13 kilometre uzunluğunda asfaltlama olmak üzere toplamda 37 kilometrelik yol çalışması yapıldığını belirtti. Yol çalışmasının Akçadağ Belediyesi ile Malatya Büyükşehir Belediyesinin birlikte gerçekleştirildiğini anlatan Aslan, "Yol çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri son derece memnun. Yollarımız güzel oldu. Uzun süredir yaşadığımız sıkıntı, çözüme kavuştu" dedi.

Aslan, çalışma nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’a teşekkür...