08 / 05 / 2024

Malatya Arapgir yol çalışmaları

Malatya Arapgir yol çalışmaları

İlçelerin gelişimini hızlandıracak, ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak yatırımları hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi altyapı sorunlarını da ortadan kaldırmaya devam ediyor.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

TOKİ'den Malatya Arapgir’de 2+1 608 bin liraya!     

TOKİ Malatya Arapgir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Arapgir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Arapgir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Arapgir sosyal konut projesi... 

Malatya'daki tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi mecliste!

Malatya'nın Arapgir ilçesinde yer alan tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya Belediyesi'nden 33.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya İli Arapgir Belediye Başkanlığı, 33 milyon 118 bin 624 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 başvuru ne zaman bitecek? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla...

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

TOKİ Malatya Arapgir 161 konut ihalesi yarın!

Malatya İli Arapgir İlçesi 3.Etap 161 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Malatya Arapgir 161 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Malatya Arapgir 3. Etap'ta 161 adet yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Malatya Arapgir'e 161 konut!

Malatya İli Arapgir İlçesi 3.Etap 161 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Eylül 2018 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Malatya'daki tarihi konaklara ziyaretçi akını!

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde restore edilen tarihi konaklar ziyaretçi akınına uğruyor. Bölgedeki tarihi konaklar kamulaştırıldıktan sonra restore edildi. 

Malatya'daki Eskişehir Vadisi turizme kazandırılıyor!

Malatya’nın önemli turizm alanları arasında yer alan Arapgir İlçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak yapılan planlama çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Malatya Yol ve Altyapı Dairesi'ne yeni bina tahsis edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde yoğun bir çalışma temposu sergileyen Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı için yeni bir hizmet binası tahsis etti.

TOKİ Malatya Arapgir Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Arapgir'de hayata geçireceği 161 konutun ihalesi yapıldı.

Malatya Arapgir yol çalışmaları Haberi

Malatya Arapgir yol çalışmaları

 

İlçelerin gelişimini hızlandıracak, ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak yatırımları hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi altyapı sorunlarını da ortadan kaldırmaya devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında Arapgir ilçesinde 4 mahallede toplam 13 kilometrelik yeni yol açma çalışması yapıldı.

Arapgir’de Aluçlu Mahallesini Dişdirek mahallesine bağlayan4.5 kilometreuzunluğunda yeni bağlantı yolu açıldı. Eski Arapgir Mahallesinde ise3 kilometreuzunluğunda yeni yol açma çalışmalarının büyük bölümü ise tamamlandı.

Yazılı Mahallesinde Sokak bağlantı yolları ile mahalle mezarlığına giden 3.5 kilometrelik yeni yol açma çalışması yapıldı. Deregezen mahalle içinde 2 kilometrelik yeni bağlantı yolları açılırken, bazı yollar da genişletildi.


Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz ay Arapgir ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan Taşdelen, Eski Arapgir, Yazılı ve Aluçlu Mahallelerinin ulaşımını sağlayan16 kilometreuzunluğundaki grup yolunu da sıcak asfalt ile kaplamıştı. 

Büyükşehir Belediyesi görevini fazlasıyla yapıyor

Arapgir’de...