29 / 04 / 2024

malatya asansör sağlığı

malatya asansör sağlığı

Asansör ve Yürüyen Merdivenler Sanayicileri Derneği ( AYSAD ) Malatya Temsilcisi Hasan Dündar, Malatya’daki asansörlerin Türkiye standartlarının çok üzerinde olduğunu belirtti.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanlığı personel alım başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alım şartları neler?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 10 bin sürekli işçi alımı, 10 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bakanlık bünyesinde çalışmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağını ve başvuru şartlarını merak ediyorlar. İşte tüm detaylar...

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Cengiz tarafından kuruldu.

Binaya sonradan asansör yapılabilir mi?

Hürriyet yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında binaya sonradan asansör yapılıp yapılamayacağını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Malatya'da 14 yeni sağlık tesisi inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Şehre 56 sağlık tesisinin kazandırıldığını 14 tesis inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

Çimento sektörü sağlıklı yaşama odaklandı!

ÇEİS, İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’nü bu yıl “Sağlıklı Yaşam” temasıyla kutladı. 28 Nisan günü gerçekleştirilen etkinlikte iş sağlığı ve güvenliğinin önemine vurgu yapıldı.

Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek!

Diyarbakır, sağlık alanında yapılan yatırımlarıyla bölgenin "sağlık üssü" olmaya devam ediyor. Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek.

Malatya'da sağlık yatırımları için arsa devri!

Malatya Büyükşehir ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında Yeşiltepe’de yer alan Asker Hastanesi ile mevcut Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki arsanın devrine ilişkin hazırlanan protokol imzalandı.

Zonguldak Çaycuma Devlet Hastanesi için kule asansörü yapılıyor!

Zonguldak Çaycuma’da hastaneye ulaşımı kolaylatmak için kule asansörü inşa ediliyor. Asansörün zemin etüdü çalışmalarına başlandı.

Malatya'ya yeni sağlık yatırımları geliyor!

Vali Mustafa Toprak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda, Malatya’nın sağlık sektöründe büyük gelişmeler kat ettiğini ve bir sağlık merkezi olma yönünde önemli adımlar attığını belirtildi.

Malatya'ya 9 milyon TL'lik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Malatya'ya 9 milyon değerinde yeni bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yaptırılıyor. Malatya'ya kazandırılacak olan bu yeni yatırımın herkes açısından olumlu olacağını düşündüklerini söylediler.

Emlak Konut kampanyası 100 bin TL'lik kredide 30 bin TL kar sağlıyor!

Emlak Konut GYO’nun tarihi kampanyası 1 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Yüzde 20 peşinat karşılığı, 0.70 faiz ve 120 ay vadeli kampanya, 100 bin liralık kredide yaklaşık 30 bin lira kâr sağlıyor.

Ataullah Hamidi, Batman'daki sağlık yatırımları hakkında bilgi verdi!

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. İşte Ataullah Hamidi'nin sağlık yatırımları hakkındaki bilgileri...

malatya asansör sağlığı Haberi

malatya asansör sağlığı

İstanbul Bahçeşehir’de bir inşaatta yük asansörünün devrilmesi sonucu 3 işçi yaşamını yitirmesi asansörlerin güvenlik konusunu yeniden tartışmaya açtı. Asansör ve Yürüyen Merpenler Sanayicileri Derneği (AYSAD) Malatya Temsilcisi Hasan Dündar, Malatya’daki asansörlerin durumunu değerlendirdi. Asansör kazalarının olmaması için, kalite ön planda olması gerektiğini ifade eden Dündar, insanların can güvenliği için ucuz ve kalitesiz ürünleri tercih etmemesinin elzem olduğunu dile getirdi. Malatya’da son yıllarda yapılan denetimlerle asansörlerde kalitenin üst düzeye çıktığını anlatan Dündar, “Kalite tesadüfi bir şey değildir. Kalite bir yaşam tarzıdır. Ben yaptım oldu, ben en kaliteliyim demekle bu işler olmuyor. Yaptığınız işleri denetime açık tutmanız lazım. Denetlenebilir ve izlenebilir olmalı. Malatya’mızda da son 2-3 yıldır çıkan yönetmenlikler, değişen asansör standartları ve yapılan sıkı denetimlerden dolayı kalitenin sonucu olan güvenlik...