02 / 05 / 2024

Malatya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Karakoç

Malatya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Karakoç

Malatya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Karakoç, "Biz küçük dükkanlardan çıkarak geniş bir ortamda çalışmak istiyoruz. Ayakkabıcılar sitesine ihtiyacımız var" dedi.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

9'uncu imar affına Şehir Plancıları Odası'ndan tepki! İmar barışında son durum!

Büyük Birlik Partisi  Ankara  Milletvekili Mustafa Destici, İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ni TBMM'ye sundu ve imar affı yeniden gündeme geldi. TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından, imar affı teklifi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapıldı. İşte ayrıntılar...

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Hatay Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 183 adet iş yeri yaptırılacak!

Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği 183 adet iş yeri yaptıracak. 

Gayrimenkul dolandırıcıları iş başında!

Sahte kimlik ve vekaletle kendilerine ait gibi gösterdikleri evleri ucuz fiyata satan dolandırıcılar son günlerde daha çok arttı. Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, dolandırıcıların pandemi dönemini fırsat bildiğini ve konuyla ilgili şikayetlerin arttığını söyledi.

Hatay Ayakkabıcılar Sitesi'nde 7.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Hatay Ayakkabıcılar Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi alanına ait altyapı yapım işini 7 milyon 800 bin TL'ye ihale ediyor.

Konutta KDV yerli alıcılar için de kaldırılmalı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, konutta KDV ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çağlar, yerli konut alıcıları için de KDV’nin kaldırılmasını istedi.

Adana'da ayakkabıcılara sanayi sitesi kurulacak!

Vali Demirtaş, kurulması planlanan Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi arazisinde incelemede bulundu Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesi Dağcı Mahallesi'nde bulunan ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi kurulması planlanan 261 dönümlük arsa üzerinde incelemelerde bulundu.

Malatyalı ayakkabıcılar site istiyor!

Malatya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Karakoç, "Biz küçük dükkanlardan çıkarak geniş bir ortamda çalışmak istiyoruz. Ayakkabıcılar sitesine ihtiyacımız var" dedi.

İzmir Ayakkabıcılar Sitesi yoluna ikinci neşter!

Işıkkent’teki Ayakkabıcılar Sitesi’nin Kemalpaşa Caddesi ve otobana direkt bağlantısını sağlayacak 35 metre genişliğinde ve 6 şeritli bulvarı hizmete alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de üç noktada çalışma gerçekleştiriyor.

Manisa Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki binalar yenilenecek!

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki binaların insan sağlığı açısından tehlikeli olduğunu söyleyerek sitenin yeniden inşa edilmesi gerektiğini söyledi. Çerçi "O binalar son derece tehlikeli ve riskli" dedi

Şanlıurfa'ya 13 bin metrekarelik Ayakkabıcılar Sanayi Bölgesi kurulacak!

25 farklı ayakkabı firması, Şanlıurfa 3'üncü Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulacak "Ayakkabıcılar Sanayi Bölgesi" için Şanlıurfa Ticaret Sanayi Odası (ŞTSO) ve Şanlıurfa Valiliği ile protokol imzaladı.

Malatya Emlakçılar Odası'ndan Battalgazi Belediyesi'ne ziyaret!

Malatya emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti..

Malatya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Karakoç Haberi

Malatya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Karakoç

Malatya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Karakoç, "Biz küçük dükkanlardan çıkarak geniş bir ortamda çalışmak istiyoruz. Ayakkabıcılar sitesine ihtiyacımız var" dedi.


Malatya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Bülent Karakoç, küçük dükkanlardan çıkarak geniş bir ortamda çalışmak istediklerini belirterek, "Ayakkabıcılar sitesine ihtiyacımız var. Böyle bir site kurulursa biz kendi alanımızda çağ atlayacağız" dedi.


Malatya'da yaklaşık 20 metrekarelik iş yerlerinde üretim yapan ayakkabıcı esnafı, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok kentinden sipariş alıyor. Büyük ayakkabı markaları için fason ürün imal eden esnafın en büyük isteği, geniş mekanlarda üretim yaparak kendi markalarını ortaya çıkarmak.


Malatya Ayakkabıcılar Oda Başkanı Karakoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte irili ufaklı 150 ayakkabı imalathanesi bulunduğunu söyledi.


Sipariş üzerine çalıştıklarını ve büyük firmalar da dahil olmak üzere fason üretim yaptıklarını anlatan Karakoç, ürünlerinin Türkiye'nin dört...