06 / 05 / 2024

Malatya Battalgazi Göztepe imar hakkı

Malatya Battalgazi Göztepe imar hakkı

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Malatya Battalgazi'deki 6 mahalleye kentsel dönüşüm müjdesi!

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye tarafından 6 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını açıkladı. İşte o mahalleler...

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

Malatya Battalgazi'nin 102 mahallesine 100 yeni proje!

Malatya Battalgazi için 100’ün üzerinde proje hazırladıklarını anlatan Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Osman Güder, ''Çalışmalarımızı 102 mahallede yaptık'' diye konuştu.

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar ile ilgili bazı maddeler karara bağlandı.

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

DKY Göztepe Office Park iletişim!

DKY Göztepe Office Park iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Ön talep sürecinin başladığı proje DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Göztepe Office Park satış ofisi!

Göztepe Office Park satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Ön talep sürecinin başladığı proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy İlçe'si Göztepe'de inşa edilecek.

Göztepe Office Park iletişim bilgileri!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Göztepe Office Park projesinde ön talep süreci başladı. Göztepe Office Park iletişim bilgileri detaylarını (0216) 517 9 517 telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

DKY İnşaat Office Park Göztepe Projesi!

DKY İnşaat Office Park Göztepe Projesi sadece office park seçeneklerinden meydana gelecek şekilde tasarlandı. Ön talep sürecinin başladığı projede DKY İnşaat çalışmaları bu yıl başlatacak.

Office Park Göztepe iletişim!

Ön talep sürecinin başladığı Office Park Göztepe projesinde sadece office park tasarımı uygulandı. Mimarisinde Perkins Will firmasının yer aldığı projede satışlar yıl içinde başlayacak. İşte Office Park Göztepe iletişim bilgileri...

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Malatya Battalgazi Göztepe imar hakkı Haberi

Malatya Battalgazi Göztepe imar hakkı

Göztepe Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek burada sorunları yerinde dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi’nin katılımcı, sosyal, kültürel, çevre dostu ve hizmet belediyeciliğinde örnek hizmetlere imza attığını söyledi.

Göztepe Mahallesi’nde yapılan toplantıya, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Nevzat Aslan, Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli'nin yanı sıra bazı birim müdürleri ve çok sayıda mahalle sakini katılım sağladı.

Malatya Haber'de yer alan bir habere göre toplantının açılış konuşmasını yapan Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli, öncelikle Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden memnun olduğunu belirterek, Başkan Gürkan’a teşekkür etti. Muhtar Bilal Yerli, “Başkanımızın ziyaretleri bizleri fevkalade memnun etmektedir. Her daim kendisiyle görüştüğümüz ve her zaman telefonu 24 saat açıktır. Sorun ve sıkıntılarımızı anında dinliyor. Belediye Başkanımızın mahallemize yaptığı yatırımları sırasıyla anlatayım. Biliyorsunuz...