04 / 05 / 2024

malatya baz istasyonu şikayetleri

malatya baz istasyonu şikayetleri

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, mahalle sakinlerinin izni olmadan, anlaşma yapılan evin veya apartmanın çatısına kurulan baz istasyonlarından rahatsız olan vatandaşların şikayetlerini dile getirdi..

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

Resmi Gazete'de yayımlandı: 4 ildeki bazı yerler sanayi alanı ilan edildi!

Son dakika haberine göre, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa'daki bazı yerler, sanayi alanı olarak belirlendi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom şanslı müşterilerine 150 bin TL dağıtıyor! Bana çıkmaz demeden başvurun!

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kapsam ağını genişletiyor. Altyapılarını güçlendirmek isteyen operatör firmaları bu çerçevede binalara ödediği baz istasyonu kurulum fiyatını da yeniledi. İşte detaylar...

Malatya ve Elazığ için acele kamulaştırma kararı!

Malatya ve Elazığ illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Malatya'da arazi toplulaştırma kararı!

Malatya'da bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Binaların ortak alanlarındaki değişiklikler için oybirliği gerekir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Binamızda 18 daire var. Yöneticimiz binanın ortak alanı olan çatı terasına baz istasyonu kurulumu için kiralama başvurusunda bulunacak. Biz 2 daire sahibi bunun terasımıza kurulmasını istemiyoruz. İstemediğim sürece işi başlatabilirler mi?' sorusunu cevapladı. 

Elektrik faturaları ile ilgili flaş karar! Faturalar hafifleyecek!

TEDAŞ'a ait olan bina ve benzeri taşınır taşınmaz mallardaki reklam ve baz istasyonu reklam gelirlerinden vatandaşın da yararlanması için adım atıldı.

Reysaş GYO'nun Antalya'daki deposu 5 seneliğine kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Antalya'daki deposunun çatısına baz istasyonu kurulumu için "TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş." ile şirket arasında 105 bin TL'ye 5 seneliğine kira sözleşmesi imzalandı.

Malatya için acele kamulaştırma kararı!

Malatya ili Battalgazi ve Kale ilçeleri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Malatya Kuzey Çevre Yolu için acele kamulaştırma kararı!

Malatya'da yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Malatya'daki depremde hasar gören okullar yeniden yapılıyor!

Malatya'da, Elazığ Sivrice merkez üslü 24 Ocak'ta yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki artçı sarsıntılarda hasar görünce yıkılan bazı okullar yeniden inşa edilirken, 31 okul ve 4 yapı ise güçlendiriliyor...

Malatya Doğanyol için riskli alan kararı!

Malatya ili, Doğanyol ilçesi, Gökçe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

malatya baz istasyonu şikayetleri Haberi

malatya baz istasyonu şikayetleri


Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'daki baz istasyonlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya ilinde de mahallelerin ortasına, yerleşim yerlerine çok yakın bölgelere GSM şirketleri tarafından baz istasyonları kurulmakta olduğunu dile getiren Ağbaba, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.


Ağbaba, Malatya'da mahalle sakinlerinin izni olmadan, anlaşma yapılan evin veya apartmanın çatısına kurulan baz istasyonlarının haklı olarak vatandaşların tepkisine sebep olduğunu ifade etti. 


Malatya’nın hemen hemen tüm merkezi yerlerinde kurulan baz istasyonları halk sağlığına yönelik ciddi bir tehlike yaratmaktadır diyen Ağbaba, 6 soru sordu.


Ağbaba'nın soruları


1- Baz istasyonlarının çevresinde alıcı ve verici olduklarından dolayı çevresindeki canlılar üzerinde elektromanyetik alan oluşturduğu bilinmektedir. Bu alanın yoğun olması durumunda insan sağlığına yönelik ciddi bir tehlike arz ettiği açıkken Bölge Müdürlüğü...