05 / 05 / 2024

malatya belediyesi 2015

malatya belediyesi 2015

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Beydağı eteklerinde Horata Çayı'nın geçtiği bölgenin ekolojik yapısı, ile doğal su kaynaklarının değerlendirileceği Vadi projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Malatya Belediyesi'nden 33.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya İli Arapgir Belediye Başkanlığı, 33 milyon 118 bin 624 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Malatya Belediyesi'nden eski meydan için yıkım ihalesi!

Malatya eski belediye meydanında yapılması planlanan düzenleme kapsamında, yapıların yıkılması için ihale düzenleniyor. İhalenin yarın gerçekleşeceği açıklandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 19 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 Kasım Salı günü Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde yer alan 19 taşınmazdan 16'sını "Açık Teklif Usulü", 3'ünü de "Kapalı Teklif Usulü" ile satışa çıkardı.

Malatya Belediyesi'nden 16.4 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan, Malatya İli, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde bulunan gayrimenkuller toplamda 16 milyon 488 bin 493,50 TL bedel ile satılıyor. 

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 12 parsel sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Açık Teklif Usulü ihaleyle satışa çıkarılan 50’si parsel, 2’si dükkan toplam 52 gayrimenkulden 12 tanesi satıldı.

Söke'de parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Söke Belediyesi 2015 yılında 203 bin metrekare yola parke taşı döşemesi gerçekleştirdi. 2016'nın ilk 6 ayında ise 179 bin metrekare parke taşı döşeyen Söke Belediyesi, bir yılda yapacağı hizmeti 6 aya sığdırdı.

Antalya Kepez Macera Ormanı hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi, 2015 yılının son günlerinde açılan Dokuma Kent Parkı'nın ardından, bu kez de Antalya Kepez Macera Ormanı'nı hizmete soktu.

Kars Belediyesi'nin 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı.

Adalar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Adalar Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantıları gerçekleştirildi. Toplantıda 2015 yılı Faaliyet Raporunun okunarak oylanmasına karar verildi. Faaliyet Raporu oy çokluğu ile geçti.

Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi Meclis Toplantısı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın, belediyenin 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili yaptığı sunumla başladı. Toplantıda Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi.

Arnavutköy'de imar ve iskan sorunu çözülmeli!

Arnavutköy Belediyesi 2015 yılı Faaliyet Raporu'nu eleştiren MHP'li üye Muharrem Yaman Belediye Başkanı Baltacı'yı 15 yıl boyunca ilçeye hiçbir şey kazandırmamakla suçladı.

malatya belediyesi 2015 Haberi

malatya belediyesi 2015

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Çevreye yaptığı yatırımlara devam ediyor. Çalışmalarına başalanan Horota Vadisi projesi ile Beydağı etekleri, Malatya'nın akciğeri olma niteliği taşıyan botanik bahçesine de kavuşacak. Projeye göre birinci etapta yüzlerce bitki türü hayat bulacak. Zengin bir bitki örtüsüne sahip olacak parkta ibreli ağaçlar, yapraklı ağaçlar, çalı grubu bitkiler, sarmaşık türleri, kaktüsler, palmiyeler, dış mekan süs bitkileri, güller, aromatik bitkiler, çok yıllık otsu bitkiler, su bitkileri, sğanlı bitkiler ve çok yıllık çiçekli bitkiler gözler önüne serilecek. Toplamda 6 etaptan oluşan Horata Vadisi'nin içerisinde kültür parkı, eğlence parkı, doğal yaşam parkı gibi temalı projeler yer alacak. Başkanı Ahmet Çakır, Horata Vadisi projesinin Türkiye'nin ikinci büyük vadi projesi olduğunu kaydetti. Çakır, Horata Vadisi'ndeki yeşil dokunun 1 milyon metrekaresinin koruyarak; yapay parklar, göletler,...