17 / 05 / 2024

malatya bölünmüş yol

malatya bölünmüş yol

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Malatya-Kayseri Karayolunda yapımı süren tünel inşaatlarında incelemelerde bulundu. Soluk Malatya'nın 3 yıl içerisinde bölünmüş yollarla birleştirileceğini belirtti...

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini hayata geçirildi!

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini inşa ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölünmüş yol uzunluğunu 73 kilometreden 339 kilometreye çıkardıklarını aktardı.

Koronavirüs salgını yatırımların hızını kesemedi!

Salgın tüm dünyada faaliyetlere ara verirken, Türkiye, dev projelerine ara vermeden tamamlayarak bir bir hizmete açtı. Salgın süresi boyunca 498 kilometre bölünmüş yol, 221 köprü, 52 hidroelektrik santralin yapımı tamamlandı.

Bu yıl 438 kilometre otoyol yapılması planlanıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bu sene 438 kilometre otoyol, 405 kilometre bölünmüş yol, 250 kilometre tek platformlu yol yapılması hedefleniyor.

Malatya'da 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölüm ağır hasarlı!

Depreme ilişkin son durumu paylaşan Malatya Valiliği, Pütürge'de 2181, Battalgazi'de 1270, Kale'de 843, Doğanyol'da 451, Yeşilyurt'ta ise 183 olmak üzere 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölümün ağır hasarlı olduğunun belirlendiğini açıkladı...

Kaputaş Plajı’ndan geçecek yola mahkeme engeli!

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun yolun sit alanından geçen kısmına dair verilen izin, mahkeme tarafından iptal edildi…

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Müteahhitlerin, yol yapımından doğan alacaklarının bir bölümü kapatıldı!

Merkez Bankası'nın “ihtiyat akçesi ”nin bir bölümünün Hazine’ye aktarılmasının ardından, başta Karayolları ve enerji olmak üzere bazı kamu kurum ve kuruluşlarının finansal talepleri karşılandı...

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Rasim Bölücek Metropol A.Ş yönetimine getirildi! 

Rasim Bölücek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin konut, altyapı, üstyapı, yol ve köprü yapan şirketi Metropol A.Ş.’nin yönetimine getirildi.

Malatya Büyükşehir 2019'un ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini konuştu.

malatya bölünmüş yol Haberi

malatya bölünmüş yol


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Malatya-Kayseri karayolunda yapımı süren tünel inşaatlarında incelemelerde bulundu.


Müsteşar Soluk, Kayseri, Pınarbaşı ve Gürün’deki yol çalışmalarını denetledi. Karahan mevkisinde yapımı süren tünel inşaatlarında da incelemelerde bulunan Soluk, daha sonra Darende ilçesine geçti.


Soluk, Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş ve Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hamit Hamidettin Ateş’le görüştü.


Ateş, görüşmede, Karahan mevkisinde yapımı süren tünellere, Malatya'nın önemli tarihi ve manevi şahsiyetlerinden Battal Gazi ve Somuncu Baba'nın isimlerinin verilmesini önerdi.


Habib Soluk, öneriyi değerlendirmek üzere Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a ileteceğini belirtti.


Ziyaretin ardından AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Soluk, Karahan mevkisindeki tünel inşaatlarında, zemindeki sıkıntı nedeniyle gecikme yaşandığını söyledi.


İkinci bitirme ihalesine gittiklerini ve sözleşme yapıldığını ifade eden Soluk, "Yeniden çalışmalar başladı, inşallah 2014 yılı içerisinde...