01 / 05 / 2024

malatya bulvar yenileme çalışmaları

malatya bulvar yenileme çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarında değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

​Malatya'da hasar gören tarihi yapılar restore ediliyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce Elazığ Sivrice merkezinde yaşanan depremde, Malatya'da hasar alan Ulu Camii ile Yeni Cami'de yenileme çalışmalarına başlandı.

Malatya İtfaiye Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde inşa edilen itfaiye merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Malatya İtfaiye Merkezi inşaatı tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına başlanan 'İtfaiye Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. 

Malatya'ya yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısında yer alan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde hayata geçirilen itfaiye binasını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta 5 yılda 247 bina yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Vizyonel projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt'u gelecek nesillere bırakmak adına ilçemizin her noktasında değişim ve yenileme hizmetlerimize ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Yazıhan'da değişim dönüşüm çalışması!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmaları başladı. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, hayata geçirilecek yatırımlardan bahsetti.

Malatya'da yenileme çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçesine bağlı Kaldırım Mahallesinde sürdürdüğü kent yenileme çalışmaları devam ediyor.

Malatya Battalgazi yolunda dönüşüm başlıyor!

Malatya'daki Battalgazi ilçesi sınırları içinde yer alan Battalgazi yolunda değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları başlıyor.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Beydağı TOKİ başvuru tarihi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 322 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Malatya Tevfik Temelli Caddesi'nde dönüşüm başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Temelli Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

malatya bulvar yenileme çalışmaları Haberi

malatya bulvar yenileme çalışmaları


Şehirlerin aynası olan cadde ve sokakları Malatya’da standartlara uygun hale getiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü çalışmalarda sona yaklaştı.

Bulvarı ortadan ikiye bölen kanal projesini Aralık ayında bitirmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi bulvar üzerinde ağaçlandırma, yeşillendirme, aydınlatma çalışmaları da yapıyor.

Fahri Kayahan Bulvarında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, işçilerle çay içip, kendilerine tatlı ikramında bulundu. Fahr Kayahan’da devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, hava şartlarının iyi gittiğini bulvar üzerindeki çalışmaları Aralık ayı sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Fahri Kayahan Bulvarının yeni Kanalboyu olduğunu ifade eden Başkan Çakır, “Bulvarımızda yaptığımız çalışmalarda sona yaklaşıyoruz. Bu değişim çalışmalarıyla birlikte Fahri Kayahan bölgemiz önemli ticari akslardan biri haline geliyor. Buranın yeni bir ticari merkeze dönmesi...