03 / 05 / 2024

malatya büyükşehir hafriyat

malatya büyükşehir hafriyat

‘Hafriyat Alanları’ oluşturan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu alanda önemli başarılar elde etmeye devam ediyor, bu kapsamda 2016'da toplam 728 bin metreküp hafriyat, düzenli olarak depolandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Malatya Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyenin kiracısı olan esnaflardan kapalı oldukları döneme ait kira bedellerini almayacaklarını açıkladı. 

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Malatya Büyükşehir Belediyesi kira alacaklarını erteledi!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait iş yerlerine ait kira alacaklarının ertelenmesine karar verildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantıları dün gerçekleştirilen 9. Birleşimle sona erdi. Yapılan toplantıda Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL olarak belirlendi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının IV. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi büyük hafriyat soruşturmasını başlattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hafriyat döküm bedellerinin belediye kasası yerine başka kaynaklara aktarılması ve kamunun zararı uğratılması sebebiyle soruşturma başlattı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısının son birleşimini, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirildi.

Malatya Büyükeşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz Ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

malatya büyükşehir hafriyat Haberi

malatya büyükşehir hafriyat


Çevre ve görüntü kirliliği oluşturan hafriyatların düzenli bir şekilde depolanması için ‘Hafriyat Alanları’ oluşturan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu alanda önemli başarılar elde etti. 2016 yılında toplam 728 bin m3 hafriyat, düzenli olarak depolandı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, belirlenen alanlar dışına hafriyat dökenlere ise cezai işlemler uygulanıyor.

728 bin m3 hafriyat


2015 yılında düzenli hafriyat işlemlerine başlayan Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında toplamda 728.326 m3 hafriyatı belirlenen alanlara depoladı. Orduzu hafriyat döküm alanına ilaveten Yaka Mahallesi’nde de ayrı bir hafriyat alanı oluşturan Büyükşehir Belediyesi, hafriyat döküm sahasından 2.2 milyon lira civarında gelir elde etti. 



Malatya Büyükşehir...