30 / 04 / 2024

Malatya Büyükşehir ihaleleri

Malatya Büyükşehir ihaleleri

Malatya’nın sosyal ve kültürel dokusuna büyük hizmetler sunan Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 12 parsel sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Açık Teklif Usulü ihaleyle satışa çıkarılan 50’si parsel, 2’si dükkan toplam 52 gayrimenkulden 12 tanesi satıldı.

Malatya Büyükşehir 17 parsel sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Encümeni, 5 Mayıs Perşembe günü 51 parsel için açık artırma suretiyle ihale düzenledi. Düzenlenen ihale sonucunda satışı gerçekleştirilen 17 parselin toplam değeri 3 milyon 450 bin TL.

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede beş arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! 36 ay taksitle satılık arsalar!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 3 adet arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte arsa ihaleleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyenin kiracısı olan esnaflardan kapalı oldukları döneme ait kira bedellerini almayacaklarını açıkladı. 

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Malatya Büyükşehir Belediyesi kira alacaklarını erteledi!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait iş yerlerine ait kira alacaklarının ertelenmesine karar verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantıları dün gerçekleştirilen 9. Birleşimle sona erdi. Yapılan toplantıda Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL olarak belirlendi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının IV. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Malatya Büyükşehir ihaleleri Haberi

Malatya Büyükşehir ihaleleri


Malatya’da yıllarca evlenen çiftlere şahitlik eden Hürriyet (İsmetpaşa) parkındaki eski nikah dairesi,  Büyükşehir Belediyesi tarafından emekli vatandaşlara tahsis ediliyor. Yeni Nikah Sarayı’nın yapılmasıyla boşa çıkan bina, tadilat için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı kontrolörlüğünde yapılacak düzenlemeler sonrasında; emekli vatandaşların yanı sıra engelli vatandaşlar da bu hizmetten yararlanacaklar.

Her türlü sosyal imkan olacak

Eski nikah dairesinde yapılacak olan tadilat sonunda emekli vatandaşlar için her türlü sosyal imkanın olacağı belirtildi. Yapılacak düzenleme çalışmaları kapsamında; emeklilerin gün içerisinde birçok sosyal aktivitede bulunacakları, televizyon izleyip sohbet edecekleri ortak kullanım alanı, şark odası, okuma odası, sağlık odası, mescit, çay ocağı, bahçe ve yeşil alanlar bulunuyor.

Yaptığı yatırım, hizmet ve uygulamalarda engellileri ön planda tutan Büyükşehir Belediyesi, eski nikah dairesindeki düzenleme çalışmalarını da...