06 / 05 / 2024

Malatya Darende asfalt

Malatya Darende asfalt

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde sürdürdüğü yol ve asfalt çalışmalarına Darende ilçesinde ara vermeden devam ediyor.

Malatya Darende'ye 22 kilometre asfalt!

Maski Genel Müdürlüğü tarafından Darende’de kanalizasyon ve içmesuyu hatlarının yapıldığı 6 mahallede sıcak asfalt serimi, bir mahallede de bakım onarım çalışması Büyükşehir Belediyesi asfalt ekiplerince yapıldı.

Malatya Darende TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ Malatya Darende 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Darende'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Darende'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Darende sosyal konut projesi... 

Malatya Darende Belediyesi'nden emlak vergisi müjdesi!

Malatya Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda emlak vergisine dair yapılacak indirimler hakkında müjde verdi.

Darende'de 215 yıllık kerpiç ev zamana direniyor!

Malatya'nın Darende ilçesinde bulunan 215 yıllık kerpiç ev zamana direniyor. 215 yıllık tarihi kerpiç evin restore edilmesi planlanıyor.

TOKİ Malatya Darende projesi satışa çıktı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Darende projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Malatya Darende'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Malatya ili, Darende ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Malatya'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Malatya ili, Yazıhan, Akçadağ ve Darende ilçeleri içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Darende Fizik Tedavi Hastanesi inşaatı tam gaz!

Malatya'nın Darende ilçesinde yapımı süren Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Malatya Darende projesinde yer alan 127 adet konut için başvuru dönemi 31 Aralık'ta sona eriyor.

TOKİ Malatya Darende başvuruları başladı!

Toplam 127 adet konutun yer aldığı TOKİ Malatya Darende başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Malatya Darende kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Darende'de hayata geçireceği 241 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Mahallesi 142 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Darende'ye üst geçitli terminal binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende'ye üst geçitli terminal binası inşa ediyor.

Malatya Darende asfalt Haberi

Malatya Darende asfalt


Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde sürdürdüğü yol ve asfalt çalışmalarına Darende ilçesinde ara vermeden devam ediyor.

Darende’nin önemli grup yollarından biri olan Balaban, Gökdelen, Karabayır, Kaynak, Yenipınar yolunda asfaltlama çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi 12 kilometrelik yolun 4.5 kilometresini asfaltladı. Bir bölümü sathi kaplama olan yolun keskin virajları ve yokuşları ise sıcak asfalt ile kaplanıyor. Büyükşehir Belediyesi grup yolunun Karabayır, Kaynak, Yenipınar bölümünü de genişletti.3.5 metre genişliğindeki bölümler 9 metregenişliğine çıkarıldı. Gökdelen Mahallesinin sokakları da yine Büyükşehir Belediyesi tarafından kilit taşlarıyla kaplanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yenice, Gökyar, Güdül, Kuruköprü, Heyiketeği, Yeniköy ve Zaviye mahallelerinde de toplam 25 kilometrelik sıcak asfalt serimi yaptı.

 
Başkan Çakır’dan yerinde inceleme
 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Balaban, Gökdelen, Karabayır, Kaynak, Yenipınar ve Yenice’de yapılan çalışmaları inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi....