02 / 05 / 2024

malatya darende kentsel dönüşüm

malatya darende kentsel dönüşüm

Malatya Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığıyla birlikte yürüttükleri Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bina yıkımlarına devam edildiğini söyledi.

Malatya Darende kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı aracılığıyla kentsel dönüşüm uygulamasıyla yenilenecek Darende çarşının, mimari projesini esnaflara tanıttı.

Malatya Darende'de şehirarası mevki riskli alan ilan edildi!

Darende'de şehirarası mevki kentsel dönüşüm kapsamında riskli alan ilan edildi. Zaviye Mahallesi şehirarası mevkide riskli alan ilan edilmesiyle ilgili hazırlanan proje, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunuldu.

Malatya Darende ilçesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ tarafından Malatya Darende İlçesinde gerçekleştirilmesi düşünülen kentsel dönüşüm projeleri için TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanlığından uzmanlar Orhan Mercan ve Öznur Özlokmacı ilçede incelemelerde bulundular...

Malatya Battalgazi'deki 6 mahalleye kentsel dönüşüm müjdesi!

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye tarafından 6 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını açıkladı. İşte o mahalleler...

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

Malatya Darende TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ Malatya Darende 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Darende'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Darende'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Darende sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'a 541 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 2 Mart 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Malatya kentsel dönüşümde örnek gösteriliyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği için Malatya'da düzenlenen seminer dahilinde kentte hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Malatya Darende Belediyesi'nden emlak vergisi müjdesi!

Malatya Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda emlak vergisine dair yapılacak indirimler hakkında müjde verdi.

Malatya'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

24 Ocak Elazığ'da meydana gelen depremde etkilenen Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki riskli konutlar kentsel dönüşümle yenileniyor.

Malatya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Malatya'da devam eden Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 3. etap ihalesi gerçekleştirildi.

Malatya Beydağı'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Beydağı Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki sorunlar çözülüyor. Kamulaştırma bedelinin ödendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “600 gün içerisinde burada yeni bir şehir olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

malatya darende kentsel dönüşüm Haberi

malatya darende kentsel dönüşüm

Malatya Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığıyla birlikte yürüttükleri Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bina yıkımlarına devam edildiğini söyleyerek, "TOKİ tarafından hazırlanan çalışmanın ilçeye sağlayacağı katma değer, çarşının yeniden şekillenmesiyle ortaya çıkacak güzellik kamuoyunca takdir edilecek" dedi. 


Darende'de 1977 yılında iskan konutu olarak inşa edilen ve artık kullanılamaz hale gelen belediyeye ait toplam 40 evi proje dahilinde yıkarak çalışmayı sürdürdükleri aktaran Eser, "5 Hektarlık bir alanda projesi hazırlanan kentsel dönüşüm hedefimizde vatandaşlarımıza daha rahat ev ve işyerleri ile sosyal mekanlar oluşturacağız" dedi. 


Başkan Eser, çarşının tamamını kapsayan alandaki projenin tasarımının tamamlandığını, önümüzdeki günlerde TOKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinin katılımıyla kamuoyuna arz edileceğini bildirdi. Eser, "Esnaflarımız yeni projeyle ilgili detaylı şekilde...