04 / 05 / 2024

malatya deprem 2020 yeni konut

malatya deprem 2020 yeni konut

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Malatya'da ağır hasarlı binalardan taşınmak zorunda kalan vatandaşlara kira ve taşınma yardımı verileceğini söyledi ve, "Yeni konutlara şubat sonu, mart başı başlayacak ve en geç yıl sonuna kadar da tamamlanacak süreci inşallah başlatmış olacağız" dedi.

Deprem uzmanı Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması! 4.1 şiddetindeki Malatya depremi 6 Şubat depremlerinin sonucu

Bugün saat 08.44 sıralarında,  Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından deprem uzmanı Naci Görür'den son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Naci Görür uyardı! Malatya'da 4.7'lik deprem sonrası dikkatli olunmalı...

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı tarafından, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 10.48'de, 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği kaydedildi. Çevre şehirlerden de hissedilen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, fay hatlarını dikkat çekerek stres transferine dikkati çekti. Görür, "

Son dakika! Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin saat 17.43'te meydana geldiğini ve 7.31 kilometre derinlikte olduğunun tespit edildiği belirtildi.

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Son dakika! Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! 

AFAD, Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkezi Battalgazi ilçesi olan deprem pek çok ilde de hissedildi.

Naci Görür'den Malatya depremi açıklaması geldi! Bir ilçe için 'Acilen deprem dirençli hale getirilmeli' dedi!

İTÜ'lü yerbilimci ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, dün meydana gelen Malatya depreminin ardından önemli açıklamalarda bulundu. İşte Görür'ün X sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Son Dakika! Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem...

Malatya'nın Kale ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Malatya'da saat 15.41'de merkez üssü Kale olan 4 büyüklüğünde sarsıntı hissedildi. 

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

Son dakika! Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem!

Malatya Pütürge'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 16.19’da kaydedilen sarsıntı, 9,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Prof. Dr. Naci Görür'den Malatya'da aktif fay uyarısı...

Malatya'da öğle saatlerinde meydana gelen 4,6 büyüklüğünde deprem bölgede paniğe neden olduğu kaydedildi. Açıklamada bulunan, Yer Bilimci, Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından haritalı bir paylaşım yaparak, mevcut MTA canlı fay haritasında bir yüzey kırığı gözükmediğini belirtti.

malatya deprem 2020 yeni konut Haberi

malatya deprem 2020 yeni konut

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'ın Sivrice'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da hasar tespit çalışmalarıyla ilgili Valilikte düzenlenen koordinasyon toplantısına katıldı.

Bakan Kurum, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Deprem sürecinde Türkiye'nin birlik ve beraberliğini tüm dünyaya gösterdiğinin altını çizen Bakan Kurum, depremin olduğu andan itibaren 81 ilde 82 milyon vatandaşın yüreğinde Elazığ, Malatya ve enkaz altındaki vatandaşların bulunduğunu belirtti.

Herkesin seferber olmak suretiyle yaralıları kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetlerine destek verdiğini, desteklerin devam ettiğini söyleyen Kurum, "Arama kurtarma faaliyetleri yapan güvenlik güçlerimiz, AFAD, Kızılay, UMKE ile diğer illerden gelen itfaiye ekiplerimiz var. Cansiperane, canlarını ortaya atacak şekilde çalışma yaptılar. Hepsine şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Depremden etkilenen bölgelerde hasar tespit çalışmalarına devam ettiklerini...