03 / 05 / 2024

malatya hafriyat depolama

malatya hafriyat depolama

‘Hafriyat Alanları’ oluşturan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu alanda önemli başarılar elde etmeye devam ediyor, bu kapsamda 2016'da toplam 728 bin metreküp hafriyat, düzenli olarak depolandı.

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Adatepe tarafından kuruldu.

Zen Döküm Hafriyat İnşaat Nakliyat Depolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Döküm Hafriyat İnşaat Nakliyat Depolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Sarı ve Ömer Zengin ortaklığında kuruldu.

Malatya'da 1 yılda 728 bin metreküp hafriyat depolandı!

‘Hafriyat Alanları’ oluşturan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu alanda önemli başarılar elde etmeye devam ediyor, bu kapsamda 2016'da toplam 728 bin metreküp hafriyat, düzenli olarak depolandı.

Malatya Büyükşehir'den hafriyat denetimi!

Görüntü kirliliğinin yanı sıra sağlıklı bir çevre için 2 yeri hafriyat alanı olarak belirleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, hafriyat taşıyan araçlar için de belirli kriterler getirirken, bu kriterlere uymayanlar hakkında yasal işlemler yapıyor.

Konya'da hafriyat taşıyan araçlara GPS zorunluluğu geliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, hafriyat ve inşaat yıkıntı atıklarının depolama alanları dışındaki yerlere kaçak dökülmelerini önlemek amacıyla hafriyat taşıyan araçlara GPS cihazı zorunluluğu getirildiğini duyurdu.

Malatya Büyükşehir'den 27 bin 375 ton hafriyat temizliği!

Çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için kent genelinde gelişi güzel dökülen moloz yığınlarını kaldıran Malatya Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 27 bin 375 ton hafriyat temizliği yaptı.

TTA Gayrimenkul Malatya Yeşilyurt ihalesi iptal edildi!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü,Malatya Yeşilyurt ilçesi İkizce'deki aanayi ve depolama alanı, konut dışı kentsel çalışma alanı, park alanı ve yol alanı imarlı taşınmazın ihalesini iptal etti.

Gebze’ye 800 bin metreküplük hafriyat alanı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Gebze’de yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahası açılacak.

Mersin'de hafriyat ve moloz denetimleri başladı!

Orman Bölge Müdürlüğü’nden Toroslar ilçesi Çelebili mevkiinde 183 bin m3 ve Yenişehir ilçesi Kara Hacılı mevkiinde 535 bin m3 maden vasfını yitirmiş olan iki düzenli depolama alanı, hafriyat toprağı ve moloz döküm alanları olarak tahsis edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden hafriyat kamyonlarına takip!

Çevre kirliliğinin yanı sıra görüntü kirliliğinin de önüne geçilmesi için yoğun gayret gösteren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hafriyat Alanı dışına dökümleri önlemek için hafriyat kamyonlarını uydudan takip edecek.

Gebze ve Körfez'de yeni hafriyat sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı.

Batman Belediyesi hafriyat depolama sahasını belirledi!

Batman’da özellikle inşaat sektöründeki büyüme ve bunun sonucunda meydana gelen hafriyat toprağı ve inşaat, yıkıntı atıklarının gelişi güzel çevreye dökülmesi sebebiyle yaşanan çevre kirliliğine Belediye Meclisi çözüm buldu...

LCW, Malatya'ya OSB kuracak!

Tema Holding Malatya'da yeni bir istihdam projesi başlatıyor. Organize üretim bölgesi kurmak için arazi satın alan şirket, burada yatırım yapan şirketlerin SGK vergisini üstlenecek. Ayrıca iş garantisi de var

malatya hafriyat depolama Haberi

malatya hafriyat depolama


Çevre ve görüntü kirliliği oluşturan hafriyatların düzenli bir şekilde depolanması için ‘Hafriyat Alanları’ oluşturan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu alanda önemli başarılar elde etti. 2016 yılında toplam 728 bin m3 hafriyat, düzenli olarak depolandı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, belirlenen alanlar dışına hafriyat dökenlere ise cezai işlemler uygulanıyor.

728 bin m3 hafriyat


2015 yılında düzenli hafriyat işlemlerine başlayan Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında toplamda 728.326 m3 hafriyatı belirlenen alanlara depoladı. Orduzu hafriyat döküm alanına ilaveten Yaka Mahallesi’nde de ayrı bir hafriyat alanı oluşturan Büyükşehir Belediyesi, hafriyat döküm sahasından 2.2 milyon lira civarında gelir elde etti. 



Malatya Büyükşehir...