15 / 05 / 2024

malatya hoca ahmet yesevi kentsel dönüşüm

malatya hoca ahmet yesevi kentsel dönüşüm

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Afet Evleri Bölgesi'nde yapmayı düşündükleri 'Kentsel Dönüşüm Projesi'yle kimseyi mağdur etmek istemediklerini belirtti.

Malatya ve Adıyaman'daki depremlerin ardından uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Artçılar 2-3 yıl sürecek’

AFAD, dün saat 17.46’da Malatya Battalgazi’de 3 dakika arayla 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem olduğunu paylaştı. Deprem; Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep ve diğer çevre kentlerden de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür'den ve Ahmet Ercan’dan peş peşe açıklama geldi. İşte detaylar...

Milli Emlak 230 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Nevşehir'in o ilçesinde 230 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 1 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.

Malatya Doğanyolu'da deprem konutlarının yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya Doğanyolu'nda inşa edilen deprem konutlarının yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, deprem konutlarında son durum hakkında bilgi aldı. 

Malatya’da 1 yılda 6 bin depremzede aileye yeni konut yapıldı!

Malatya’da yaklaşık 2 milyar liralık yatırımın hayata geçirildiğini anlatan AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, 234 bin bağımsız bölümde hasar tespitinin yapıldığını açıkladı.

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Malatya'ya bir teknopark kurulmalı!

BAU (Bahçeşehir Üniversitesi) Global Başkan Yardımcısı Ahmet Köse, Malatya’nın her açıdan büyük bir potansiyel taşıdığını vurguluyor. Köse, "Malatya’mıza mutlaka bir adet teknopark kazandırılmalıdır" diyor.

Yeşiltepe Belediyesi kentsel dönüşümde marka olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, inşaatı tamamlanan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kent Dönüşüm Projesi 1.Etap ile proje aşamasında olan Turgut Özal Mahallesindeki 68 dönümü kapsayan Kentsel Dönüşüm alanını inceledi.

TOKİ Malatya Yeşilyurt 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Yeşiltepe Kentsel Dönüşüm Evleri 27 Ocak’ta satışta!

Malatya Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde başlatılan ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm’ projesinin tamamlandığını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 18 ay gibi kısa bir zamanda yapımını tamamladığımız projede evler 27 Ocak’ta satışa çıkacak'' dedi.

Elazığ-Malatya-Diyarbakır hızlı tren projesi mecliste!

Elazığ-Malatya-Diyarbakır hızlı tren projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ'den eğitime destek!

Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi'nin Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde inşa edilecek olan hizmet ve irtibat binası, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak.

Malatya Yeşilyurt TOKİ 383 konut ihalesi bugün!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mah. 1.Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 383 Adet Konut, 6 Adet Dükkan, 1 Adet Camii, 1 Adet Mahalle Odası ve Okuma Odası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

malatya hoca ahmet yesevi kentsel dönüşüm Haberi

malatya hoca ahmet yesevi kentsel dönüşüm

Polat, 'Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa' projesi kapsamında gittiği ziyarette değerlendirmelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşümde kimseyi mağdur etmeyeceğiz" dedi. 


Beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ve Birim Müdürleriyle birlikte keşke projesi çerçevesinde Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde yaşayan İlayda, Alını et, Buğra ve Zeynep'i evlerinde ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yetim çocukların daha önce belirlenen isteklerini teslim etti. Kimisi bisiklet, kimisi elbise ve kimisi de tablet istemişti çocukların. Bu kapsamda çocukların isteklerini yerine getiren ve hediyelerini çocuklara teslim eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat duygu dolu anlar yaşadı.

Hoca Ahmet Yesevı Mahallesi Muhtarı Orhan Ünalır'ın da hazır bulunduğu ziyarette Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Kentsel Dönüşümle alakalı...