18 / 05 / 2024

Malatya il milli eğitim müdürü Ali Tatlı

Malatya il milli eğitim müdürü Ali Tatlı

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının tadilata alınacağı deprem güçlendirmesi yapılacağı bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı konuyla ilgili olarak genel olarak bir açıklama yaptı.

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 işçi alımı başvuru tarihi ne zaman? İşte il il MSB personel listesi...

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, MSB işçi alımı başvuru tarihi ne zaman, şartları nedir? İşte Milli Savunma Bakanlığı il il personel listesi...

5 soruda TOKİ Malatya Sosyal Konut Projesi 2022! Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Malatya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 69 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi Arşıncı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Söz konusu satış ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara'nın o ilçesinde arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Arsa almayı düşünenler dikkat! Milli Emlak'tan Kocaeli'nin o ilçesinde arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Dilovası ilçesi, Çerkeşli-Mimar Sinan Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Çanakkale'nin o ilçesinde imarlı tarla satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale ili Ezine ilçesi, Tavaklı Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Malatya Yeşil Topsöğüt konutları inşaatı durduruldu mu?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşil Topsöğüt konutları inşaatının imara aykırı bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle durdurulduğu iddia edildi. 

Esenler’de eğitim arazisi 'emniyet hizmet alanı' oldu!

Esenler Belediyesi Meclisi, Menderes Mahallesi’ndeki ilköğretim eğitim alanını, il milli eğitim müdürlüğünün itirazına karşın “emniyet hizmet alanına” çevirdi. Müdürlük eşdeğer arazi talep etti. CHP’li üye Şahin, “Eşdeğer arazi nerede” dedi. AKP’li üye Ciner, “Anadolu yakasında” diye konuştu.

Malatya Valisi Aydın Baruş, depremden etkilenen ilçeleri inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'da 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Aydın Baruş Battalgazi ilçesinde, ağır hasarlı ve acil yıkım kararı alınan binaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Milli Emlak'tan İstanbul'un 5 ilçesinde satılık 100 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bakırköy, Beyoğlu, Beşiktaş, Bahçelievler ve Fatih ilçelerinde bulunan 100 adet gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkullerin bedeli 78 milyon 705 bin 120 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

Malatya il milli eğitim müdürü Ali Tatlı Haberi

Malatya il milli eğitim müdürü Ali Tatlı

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Plan ve hedefimiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasını, güçlendirerek ve tadilat yaparak yerinde muhafaza etmektir. Çünkü, yurt dışı kentlere gittiğimizde, hiçbir özelliği olmayan, 30-40 yıllık bir binayı olduğu gibi muhafaza edilmiş olarak görüyorsunuz''...