18 / 05 / 2024

malatya imar müdürlüğü

malatya imar müdürlüğü

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’nın; merkezinden kırsalına, şehirden ilçesine kadar her karış toprağı, planlı ve modern bir şekilde gelişecek” dedi.

İmar Müdürlüğü harçları 2022!

İmar Müdürlüğü'nde yapılacak işlemler için ne kadar ücret ödeneceği her sene başında belirleniyor. İşte İstanbul İmar Müdürlüğü harçları 2022...

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

İstanbul İmar AŞ Genel Müdürlüğüne Onur Soytürk atandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İstanbul İmar AŞ Genel Müdürlüğüne Onur Soytürk getirildi...

İBB'nin yeni imar müdürü Ramazan Gülten oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar müdürlüğüne yeni atama yaptı. İBB'nin yeni imar müdürü, şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten oldu.

Vakıflar Malatya Bölge Müdürlüğü, kira gelirleriyle eski eserleri onarıyor!

Vakıflar Malatya Bölge Müdürlüğü, vakıf mülklerinden aldığı kira gelirleriyle hem eski eserleri onarıyor hem de bazı sosyal yardımlar yapıyor.

Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binasının güçlendirme ihalesi mecliste!

Yüzde 50 çürük raporu olan Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binası için güçlendirme ihalesine çıkılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü'nde imar barışı mesaisi!

İmar barışı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olması sebebi ile Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünde hafta sonu da vatandaşlara hizmet veriliyor.

İmar barışında Tapu Müdürlüklerince yapılacak işlemler!

İmar barışında aykırılığın tapuya da tescil edilmesi isteniyorsa tapu kadastro müdürlüklerine müracaat edilmesi gerekiyor. Peki, imar barışında Tapu Müdürlüklerince yapılacak işlemler nelerdir?

İmar barışında Kadastro Müdürlüklerince yapılacak işlemler!

8 Haziran'da başladığı ve 31 Ekim'de sona ereceği imar barışında Kadastro Müdürlüklerince yapılacak işlemler nelerdir?

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Ereğli İmar Müdürlüğü yeni imar yönetmeliği için çalıştı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe girecek Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği için fazla mesai yaptı.

Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü artık internette!

Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü artık internetten de hizmet vermeye başladı.

Mamak Deniz Genel Arşiv Müdürlüğü imar planı askıda!

Ankara Mamak Deniz Genel Arşiv Müdürlüğüne ilişkin olarak hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

malatya imar müdürlüğü Haberi

malatya imar müdürlüğü

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın planlı ve düzenli bir şekilde gelişmesi için Malatya’nın geleceğini planlıyor. Büyükşehir statüsü ile birlikte Malatya genelinde imar çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın revizyon ve çevre düzeni planlarını hazırlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, il sınırları ile birlikte Büyükşehir olan Malatya’nın gelecekteki 30-40 yıllık döneminin anayasası niteliğinde olacak olan imar planları çalışmaları yapılıyor.


SAHA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından yürütülen planlama çalışmaları kapsamında, kapanan beldeler de dahil olmak üzere tüm belediyelerin yürürlükteki imar planları temin edilerek gerekli altyapı çalışmaları yapıldı. Türkiye genelinde bütün büyükşehirlerin yapıları incelenerek, Malatya özelindeki planlama mozaiği değerlendirilip harita çalışmalarına başlandı.

Saha ve altyapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, 1.2 milyon hektarlık alanda 1/100.000 ölçekli revizyon, 1/50.000...