14 / 05 / 2024

Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binası yenileme

Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binası yenileme

Yüzde 50 çürük raporu olan Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binası için güçlendirme ihalesine çıkılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çaldığı inşaat malzemelerini evinde kullandığı iddia edilen zanlı tutuklandı!

Malatya Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği tarafından yürütülen çalışmada, 3 farklı inşaattan yaklaşık olarak 20 bin TL değerinde inşaat malzemesi çaldığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Mevlüt Kurt'tan kamu binalarının kiralarına ilişkin açıklama!

Mersin'de kent merkezinde atıl durumda bulunan çok sayıda kamu binası olmasına rağmen İŞKUR İl Müdürlüğü’nün yüksek bedelle 5 katlı yeni bir binayı kiralanmasına ilişkin Mevlüt Kurt açıklama yaptı...

İŞKUR geçen yıl yaklaşık 1,5 milyon kişiyi işle buluşturdu!

İŞKUR'un 2019'da işe yerleştirilmesine aracılık ettiği kişi sayısı, bir önceki yıla göre yüzde 19,5 artarak 1 milyon 490 bin 276'ya ulaştı.

Malatya'da 28.3 milyon TL'ye mahkemeden satılık 7 arsa!

Malatya 2. Sulh Mahkemesi, Malatya ili, Yeşilyurt İlçesi, Çilesiz Mahallesi 5382 ada 10 parsel, 5402 ada 7 parsel, 4440 ada 4 parsel, 5411 ada 14 parsel, 5385 ada 5, 5402 ada 10 ve 4440 ada 3 parselde yer alan arsayı toplam 28 milyon 292 bin 32‬ TL'ye satıyor...

Malatya'da 8 milyon TL'ye icradan satılık doğalgaz malzemeleri fabrikası!

Malatya İcra Dairesi, Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Cihadiye Mahallesi 219 ada, 1 parselde yer alan doğalgaz malzemeleri fabrikasını 8 milyon 5 bin 165 TL'ye icradan satıyor... 

Malatya İtfaiye Merkezi önümüzdeki yıl tamamlanacak!

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’nin karşısında inşa edilen ‘İtfaiye Merkezi’nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor ve önümüzdeki yıl tamamlanacağı açıklandı.

Malatya TOKİ alt gelir başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Malatya orta gelir son başvuru tarihi 30 Eylül!

TOKİ Malatya orta gelir son başvuru tarihi 30 Eylül 2019 olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Pütürge projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

Malatya Millet Bahçesi ihalesi 4 Eylül'de!

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Millet Bahçesi 4 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık kayısı fabrikası!

Malatya İcra Dairesi, Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Eski Malatya Maallesi'ndeki 211 Ada, 1 Parselde kayıtlı kayısı fabrikasını 6 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi temel atma töreni, Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binası yenileme Haberi

Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binası yenileme

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yüzde 50 çürük raporu olan Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binası için güçlendirme ihalesine çıkılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba, sorusunun Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Ağbaba, ''Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binası yüzde 50 çürük raporu olduğu gerekçesiyle boşaltılmış, kurum biri Çalışma Bölge Müdürlüğü’ne ait diğeri bir şahıstan kiralanan 2 ayrı binada 3 yılı aşkın süredir faaliyet göstermektedir.

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle daha önce yıkılıp yerine yeni bir bina yapılacağı açıklanan İŞKUR binasının yıkılmasından vazgeçildiği, binanın güçlendirme ihalesine çıkılacağı belirtilmektedir'' diye konuştu. 

Ağbaba, ''2018 yılı içerisinde Trabzon, Eskişehir, Çorum, Kütahya gibi şehirlerde İŞKUR'a yeni hizmet binaları yapılarak teslim edilmesine rağmen Malatya ilindeki İŞKUR binasının yıllardır atıl bir şekilde bekletilip, güçlendirme kararı...