09 / 05 / 2024

Malatya Kanalboyu altyapı çalışmaları

Malatya Kanalboyu altyapı çalışmaları

Kernek Şelalesi ve Hürriyet Parkı yenileme projeleriyle Malatya’nın çehresini değiştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi bu projelerle bütünlük içerisinde Kanalboyu’nda da çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

TOKİ Malatya 79 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

TOKİ'den Malatya'ya 79 yeni konut müjdesi!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Malatya Battalgazi Beydağı 3. ve 4. Etap ihalesi yarın!

Malatya İli Battalgazi İlçesi 886 Konut 38 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Malatya 879 konut ve 38 dükkan ihalesi bugün!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Battalgazi 879 konut ihalesi 29 Temmuz'da!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ'nin Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Malatya Millet Bahçesi ihalesi 4 Eylül'de!

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Millet Bahçesi 4 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Malatya Kanalboyu altyapı çalışmaları Haberi

Malatya Kanalboyu altyapı çalışmaları


Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatyalıların dört mevsim vazgeçilmez mekanlarından biri olan Kanalboyu'nda düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Kernek Şelalesi ve Hürriyet Parkı yenileme projeleriyle Malatya’nın çehresini değiştiren Büyükşehir Belediyesi bu projelerle bütünlük içerisinde Kanalboyu’nda da çalışmalarını sürdürüyor. Kasım ayında başlanılan düzenlemeler kapsamında altyapı çalışmaları büyük oranda tamamlandı.

Cadde üzerinde, öncelikle MASKİ tarafından içme suyu hatları çelik borularla değiştirilip, yeni kanalizasyon hatları döşendi. Su abone bağlantılarının yapıldığı cadde de telefon, doğalgaz, elektrik, internet hatları da ilgili kurumlar tarafından yenilendi. Yağmur suyu drenaj çalışmalarının son aşamaya geldiği cadde üzerinde Büyükşehir Belediyesi yakın zamanda üst yapı çalışmalarına başlayacak.

Büyükşehir Belediyesi'nce Kanalboyu üst yapı çalışmaları kapsamında;3,2 metregenişliğinde kaldırımlar,3 metregenişliğinde kanal yanı kaldırımı,3,5 metregenişliğinde yol, dekoratif aydınlatma ve yeşillendirme çalışmaları yapılacak. 124 adet aydınlatma direğinin monte edileceği cadde de...