02 / 05 / 2024

Malatya Karaköy cami

Malatya Karaköy cami

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karaköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gürkan, Karaköy Mahallesinde inşaatı devam eden camide incelemede bulunarak, caminin yapımına destek vereceklerini söyledi.

Malatya Büyükşehir'den okul ve cami için arsa tahsisi!

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde, Büyükşehir'e ait 3 ayrı mahallede yer alan arsanın 25 yıllığına bedelsiz olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilmesine karar verildi.

Malatya Karaköy'e yeni cami inşa ediliyor!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karaköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gürkan, Karaköy Mahallesinde inşaatı devam eden camide incelemede bulunarak, caminin yapımına destek vereceklerini söyledi.

Malatya Büyükşehir'den hafriyat denetimi!

Görüntü kirliliğinin yanı sıra sağlıklı bir çevre için 2 yeri hafriyat alanı olarak belirleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, hafriyat taşıyan araçlar için de belirli kriterler getirirken, bu kriterlere uymayanlar hakkında yasal işlemler yapıyor.

Malatya Büyükşehir Nisan toplantıları sona erdi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayının son birleşimini 19 Nisan Salı günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi. Birleşimde gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Malatya Büyükşehir 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısının 1. oturumu, 15 Nisan cuma günü saat 14.00’da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında yapıldı.

Desert Group'tan Karaköy’e yeni butik otel!

Desert Group, bünyesindeki farklı konsept restoranlarıyla son zamanlarda dikkat çekiyor. Grup Karaköy Colonie Restaurant’ın yanındaki binayı almış ve burayı butik otel olarak hizmet verecek şekilde hazırlıyormuş.

Malatya Büyükşehir Şubat ayı toplantıları sona erdi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı ll. toplantısı, 16 Şubat Salı günü yapıldı, Malatya Büyükşehir Meclisi, Mart ayı toplantısı 9 Mart 2016 Çarşamba günü saat 14.00’de yapmayı kararlaştırdı.

Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy açıldı!

Akfen GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus hizmete açıldı.

Novotel Karaköy'de hizmete giriyor!

Dünyada 3800 otel ile hizmet veren dev otelcilik zinciri AccorHotels, Akfen GYO ortaklığında turizm yatırımlarının Türkiye'deki 14. halkası Novotel İstanbul Bosphorus Oteli Karaköy'de misafirleriyle buluşturuyor.

Malatya Büyükşehir'den 12 köprü!

Yeni yol açma, asfaltlama çalışmaları gibi ana başlıkta bulunan sorunları acileyet sırasına göre çözmeye gayret eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 12 köprü, 15 adet menfez yapım işi, 47 bin m3 taş duvar örme işlemi yaptı.

Malatya Büyükşehir'den 27 bin 375 ton hafriyat temizliği!

Çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için kent genelinde gelişi güzel dökülen moloz yığınlarını kaldıran Malatya Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 27 bin 375 ton hafriyat temizliği yaptı.

Malatya Büyükşehir Meclisi 16 Şubat'ta toplanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı’nın I. Birleşimi, 10 Şubat Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün başkanlığında yapıldı.

Malatya Büyükşehir'den 1.200 kilometre asfalt çalışması!

Rekor seviyede asfaltlama çalışmasının yanı sıra Malatya genelinde 475 kilometre yol genişletme çalışmaları yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, 132 kilometre de yeni yol açma çalışması yaptı.

Malatya Karaköy cami Haberi

Malatya Karaköy cami


Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval ve Yaşar Karataş ile birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Karaköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, cami inşaatında incelemede bulundu. Burada konuşan Karaköy Mahalle Muhtarı Ali İlçin, Karaköy Mahallesi’nde inşaatı devam eden cami hakkında bilgiler vererek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Köyümüze teşrif ettiler. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Camimize verdiğiniz destekten ötürü çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Nur Camii ve Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Yoldaş ise, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Sizi burada görmekten dolayı çok memnun olduk. İnşallah bir günde destek verdiğiniz camimizin açılışına gelirsiniz” ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, Karaköy Mahallesinin kış mevsimi dolayısıyla yarım kalan yollarının bahar mevsimi ile birlikte asfaltlanacağını belirterek, cami inşaatına da...