02 / 05 / 2024

malatya konak mahallesi toki evleri kura sonuçları

malatya konak mahallesi toki evleri kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) Malatya Merkez Konak Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 476 adet konut için kura çekilişi bugün gerçekleşti. Kura listesine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Belediye o ilde arsa satacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Konak Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Konak Zeytinlik Mahallesi'nde yıkım başladı!

İzmir Konak'ta görüntü kirliliğine neden olan binaların yıkımına başlandı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yıkımı Zeytinlik Mahallesi 1163 Sokak’ta başlattı.

Konak Damlacık Mahallesi kaderine terk edildi!

İzmir Konak Tünelleri’nin yapımından sonra kaderine terk edilen tarihi Damlacık mahallesi sakinleri, “Ne olacak bu Damlacık’ın hali” deyip yetkililerden destek istedi.

Malatya Yamaç Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tepkisi!

Malatya Yamaç mahallesi sakinleri mahallerinin tamamının kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına tepki göstererek Yamaç ve Beydağ mahallelerinin imara açılmasını istedi.

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının II. birleşimi bugün gerçekleşti, toplantıda Yeşilyurt ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanına yönelik hazırlatılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı görüşüldü.

Vakıf GYO Konak'taki gayrimenkullerinin değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkullerinin değerleme raporunu yayınladı

Malatya Beydağı'na 7 bin 500 TOKİ konutu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Beydağı Mahallesi sakinlerinin kentsel dönüşümle ilgili sorun ve taleplerini dinledi. Tüfenkci, TOKİ Başkanı ile görüşeceğini belirtti.

İzmir Konak Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Konak Belediye Başkanlığı, Güneşli Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat ihalesi 14 Eylül'de gerçekleşecek..

TOKİ'den Malatya'ya 72 konut!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi 2.Etap 72 Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi açıldı!

Malatya Beydağı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm evleri yanında inşa edilen Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi hizmete açıldı

Mistral GYO Konak Mersinli'deki arsasının değerlemesini yayınladı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak Mersinli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkule ait ekspertiz değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Malatya Battalgazi 72 konut ihalesi bugün!

TOKİ Malatya İli Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi 2. Etap 72 Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

malatya konak mahallesi toki evleri kura sonuçları Haberi

malatya konak mahallesi toki evleri kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Malatya Merkez Konak Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında inşa edilen 476 konutun kura sonuçları belli oldu. 


TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi Alt Gelir Grubu Konutları kapsamında yer alan 476 konut için kura çekilişi Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu'nda yapıldı.


Kura sonuç listesi için