06 / 05 / 2024

malatya köy konutları inşaatı 2020

malatya köy konutları inşaatı 2020

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Doğanyol ilçesinde incelemeler yaptı.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Uplife Kadıköy Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Uplife Kadıköy Evleri'nde konut fiyatları 526 bin TL'den başlıyor..

Malatya Büyükşehir'den 11.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşiltepe ve Yaka Mahallesi'ndeki 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale, 21 Aralık'ta yapılacak..

TOKİ Kütahya İnköy Konutları kura sonuçları 2017!

Konut sahibi yapmaya ara vermeden tam gaz devam eden TOKİ, Kütahya'da da alt gelir gurubu, sosyal konut ve emeklilere özel proje üreterek vatandaşın ev hayalini gerçekleştirdi. TOKİ Kütahya İnköy kura sonuç listesi açıklandı. İşte TOKİ Kütahya İnköy Konutları kura sonuçları 2017...

Malatya Büyükşehir'den satılık 19 gayrimenkul!

Malatya Büyükşehir Belediyesi; 2'si dükkan, 17'si parsel olmak üzere 19 taşınmazı ihale ile satışa çıkarıyor.

Malatya Büyükşehir'den okul ve cami için arsa tahsisi!

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde, Büyükşehir'e ait 3 ayrı mahallede yer alan arsanın 25 yıllığına bedelsiz olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilmesine karar verildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 19 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 Kasım Salı günü Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde yer alan 19 taşınmazdan 16'sını "Açık Teklif Usulü", 3'ünü de "Kapalı Teklif Usulü" ile satışa çıkardı.

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar!

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 785 daire ve 12 ticari birimden oluşuyor...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 22 taşınmazı sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde bulunan 43 arsa ile Saray Mahallesi'nde de 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazdan 22'si satıldı.

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının II. birleşimi bugün gerçekleşti, toplantıda Yeşilyurt ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanına yönelik hazırlatılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı görüşüldü.

Malatya Büyükşehir 46 taşınmazı satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde 43 arsa ile Saray Mahallesinde 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı.

Uplife Kadıköy Teknik Yapı konut fiyatları!

Uplife Kadıköy Teknik Yapı konut fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Uplife Kadıköy Konutları 1+1'den 3+1'e kadar seçeneklerde tasarlanıyor...

malatya köy konutları inşaatı 2020 Haberi

malatya köy konutları inşaatı 2020

Malatya Valisi Aydın Baruş, 24 Ocak tarihinde merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Doğanyol ilçesinde incelemeler yaptı.

Ayrıntılar...