04 / 05 / 2024

Malatya Külliyesi son durum

Malatya Külliyesi son durum

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin önemli sosyal projelerinden birisi olan ve Malatya’da ilk kez yapılan Külliye inşaatı, ince işçiliğiyle birlikte tamamlandı. Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği Külliye, kısmen hizmet vermeye başladı.

Malatya Külliyesi gelecek aylarda hizmete açılacak!

Malatya'da, cami ve kültür merkezi ile semt pazarından oluşan kentin ilk külliyesinin yapım çalışmaları sürüyor. Külliyenin, gelecek aylarda hizmete girmesi planlanıyor.

Beştepe’de kripto para toplantısı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para birimleri masaya yatırıldı!

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri ile ilgili toplantı yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaatında son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaat sahasında ve kent meydanı alanında incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Şanlıurfa 11 Nisan Külliyesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 11 Nisan Külliyesi'nde incelemeler yaptı.

Malatya Kernek Külliyesi yenileniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kernek Külliyesi'ni yeniliyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Büyük Salon açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kapsamında yapımı son aşamaya gelen Sergi Salonu binasındaki çok amaçlı salonlardan olan Büyük Salon, bugün açılıyor. Büyük Salon bugün ilk misafirlerini ağarlayacak. Salondaki ilk organizasyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 2 bin muhtarla iftarda bir araya

Bursa Sinan Paşa Külliyesi ayağa kaldırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ecdat yadigarı eserlerin ayağa kaldırılması çalışmalarına son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Bursa Sinan Paşa Külliyesi'ni ayağa kaldırıyor.

Nevşehir Külliyesi'nin inşaatında son durum!

Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa edilen Nevşehir Külliyesi 11 bin 500 kişinin ibadetini sağlayacak. Külliye, geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi de üstlenecek.

Şanlıurfa 11 Nisan Külliyesi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin 11 Nisan Meydanı Projesi içerisinde hayata geçirdiği 11 Nisan Külliyesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru!

TOKİ'nin Malatya-Merkez Konak Mahallesi'ndeki projesinde yer alan 8 adet konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru günü ne zaman?

Elazığ'da emlakçılık kursu son kez açılacak!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Hakan Albayrak, yoğun ilgi üzerine ‘Emlakçılık’ kursunun son kez açılacağını müjdeledi.

Malatya Külliyesi son durum Haberi

Malatya Külliyesi son durum


Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin önemli sosyal projelerinden birisi olan ve Malatya’da ilk kez yapılan Külliye inşaatı, ince işçiliğiyle birlikte tamamlandı. Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği Külliye, kısmen hizmet vermeye başladı.

İpek caddesi üzerinde yaptırılan ve Camii, Kültür Merkezi ile Semt Pazarı’ndan oluşan Külliye’nin bölgede örnek olması bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya'nın ilk Külliyesi olan bu proje, aynı zamanda Malatya’nın ilk kapalı semt pazarı olma özelliğini de taşıyor. Külliye,  aynı zamanda ikinci kata yapılan Kültür Merkezi ve cami-mescid ile de örnek bir proje niteliğinde.

Giriş katında esnaflar için pazar yeri, ikinci katında da cami, sınıf, atölye, fitnes, çok amaçlı toplantı salonu, şark köşesi, ihtiyar odası ve kafeteryaların bulunduğu proje ince işçiliğiyle birlikte tamamlanırken, çevre düzenleme çalışmalarının da kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Semt...