16 / 05 / 2024

Malatya Kuyuönü itfayesi

Malatya Kuyuönü itfayesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, itfaiye teşkilatının şehrin güneybatısında yer alan mahallelere daha hızlı ulaşmasını temin etmek amacıyla Kuyuönü’ne Mobil İtfaiye Binası yapılacak.

Malatya bugün yine sallandı, Jeoloji profesörü uyardı: Depremler devam edecek! 

Malatyalı Jeoloji Profesörü Prof. Dr. Mehmet Önal, bu sabah 05:14'te Malatya'da meydana gelen deprem ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki Malatya'daki bu deprem artçı mı? İşte o açıklamalar...

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya’ya 246 milyon TL'lik havalimanı inşa edilecek!

Malatya halkını uzun süredir beklediği havalimanı için sevindiren haber geldi. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yıllık 2,5 milyon yolcu kapasiteli havalimanı terminal binasının iki yıl içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Çalık, hastanenin kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Malatya Beydağı'nın dönüşüm haritası belirlenmeli!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Merkez Beydağı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Tüfenkci, Beydağı’nın kentsel dönüşümle ilgili sorunlarını konuştu.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun TBMM'de!

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Malatya Stadı kiraya verilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını yarın gerçekleştirecek. Toplantıda Malatya Stadı'nın kiraya verilmesi de görüşülecek.

Malatya İnönü Stadı bu yıl yıkılacak!

1970 yılında kullanılmaya başlanan Malatya İnönü Stadı müsabakalara veda etti. Stadın bu yıl içinde yıkılması planlanıyor.

Malatya İnönü Stadı yıkılacak!

Malatyaspor'un TOKİ'ye devredilecek olan stadı İnönü Stadı yıkılacak. TOKİ yıkıma Haziran ayında başlayacak.

Malatya Stadı'nın yüzde 95'i tamam!

Malatya'da inşa edilen 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Stadı'nın yapımında sona gelindi. Yüzde yüzde 95'i tamamlanan stadın iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanıldı.

Malatya Kuyuönü itfayesi Haberi

Malatya Kuyuönü itfayesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, itfaiye teşkilatının şehrin güneybatısında yer alan mahallelere daha hızlı ulaşmasını temin etmek amacıyla Kuyuönü’ne Mobil İtfaiye Binası yapılacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalar sırasında, İtfaiye Dairesi Başkanlığının talebi doğrultusunda fizibilite çalışmalarının yapılarak, en uygun yerin Kuyuönü mevkii olduğunun belirlendiği ifade edildi. Büyükşehir Belediyesine ait alan üzerine inşa edilecek olan Mobil İtfaiye Binası ile ilgili olarak proje çalışmalarının tamamlandığı ve işin ihale edildiği, önümüzdeki günlerde temelinin atılarak işe başlanacağı belirtildi.

Açıklamanın devamında, “Mobil İtfaiye Binası, 450 metrekare kapalı alana sahip olup içerisinde; 1 adet merpenli, 2 adet arazöz olmak üzere 3 adet itfaiye aracının yer aldığı garaj ile yatakhane, idari oda, WC-lavabo, bekleme alanı, soyunma odasının bulunduğu idari tesis yer alıyor....