16 / 05 / 2024

Malatya Kuyuönü mobil itfaiye binası

Malatya Kuyuönü mobil itfaiye binası

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, itfaiye teşkilatının şehrin güneybatısında yer alan mahallelere daha hızlı ulaşmasını temin etmek amacıyla Kuyuönü’ne Mobil İtfaiye Binası yapılacak.

Malatya bugün yine sallandı, Jeoloji profesörü uyardı: Depremler devam edecek! 

Malatyalı Jeoloji Profesörü Prof. Dr. Mehmet Önal, bu sabah 05:14'te Malatya'da meydana gelen deprem ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki Malatya'daki bu deprem artçı mı? İşte o açıklamalar...

Kurbanlık alacaklara müjde! Tarım Bakanlığı resmen duyurdu! Büyük kolaylık sağlanacak!

Kurban Bayramı’na sayılır günler kala kurbanlık arayışlarına başlayanlar için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan büyük kolay geldi. Bakanlığın mobil uygulaması 'Tarım Cebimde' aracılığıyla küpe numaralarını girerek kurbanlık hayvanların ırk, cinsiyet, yaş, tür ve aşı bilgilerini sorgulayabiliyor.

Honor Magic 5 Pro görüntülendi! 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yarın Mobil Dünya Kongresi'nde görücüye çıkacak olan Honor Magic 5 Pro'nun tasarımı belli oldu! İşte resimler....

Android 14 özellikleri nedir! İşte yeni güncellemeyi alacak telefonlar

Android 14, Android cihazlara bir dizi yeni özellik ve iyileştirme getirecek şekilde ayarlanmış, Google'ın mobil işletim sisteminin en son sürümüdür . 

Watsons’tan 17.yılına özel yüzde 50 indirim! Son fırsatı kaçırmadınız

Türkiye’nin güzellik ve kişisel bakım ürünleri mağazalarından biri olan Watsons, 17. Yılına özel indirim kampanyası düzenlediğini açıkladı. Watsons mağazalarında, watsons.com.tr ve Watsons’ın mobil'den yaptığınız alışverişlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın!

Tüm Xiaomi Telefonları BİM’de! BİM market Xiaomi fiyat listesi…

Bim marketler tüketiciye sunmuş olduğu Uygulamaya Özel mobil uygulamasıyla birçok farklı aktüel ürünleri her hafta yeniliyor. Elektronik üründen mutfak ihtiyaçlarınıza kadar pek çok ürünü mobil uygulamadan yapacağınız alışverişlerde sahip olabilirsiniz.

Söylentisi yetti! Marketlerde 70 lira olan ürünler 35 liraya düştü

Tüketicilerin fahiş fiyatlara karşı önlem alması için Ticaret Bakanlığı’nın mobil uygulamasını kullanması öneriliyor. Son günlerde marketlerde dijital takip sisteminin geleceği söylentisi market reyonlarındaki ürünlerin fiyatlarının yarı yarıya düşmesine neden oldu.

Bankanın mobil uygulamasındaki açığı fark eden pompacı kardeşler 16 milyar TL'yi cebe indirdi

Samsun'da bir benzin istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan kardeşler bir bankada açtıkları maaş hesabıyla milyarlarca lirayı cebe indirdi. Mobil uygulamadaki açığı fark eden gençler iki günde inanılmaz bir servet yaptı.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya’ya 246 milyon TL'lik havalimanı inşa edilecek!

Malatya halkını uzun süredir beklediği havalimanı için sevindiren haber geldi. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yıllık 2,5 milyon yolcu kapasiteli havalimanı terminal binasının iki yıl içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Otomatik Değerleme Modeli ile gayrimenkullerin değeri hesaplanacak!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa’nın mobil uygulamasına gelen yenilik ile Otomatik Değerleme Modeli ile gayrimenkullerin değerleri hesaplanabilecek...

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Çalık, hastanenin kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Malatya Kuyuönü mobil itfaiye binası Haberi

Malatya Kuyuönü mobil itfaiye binası

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, itfaiye teşkilatının şehrin güneybatısında yer alan mahallelere daha hızlı ulaşmasını temin etmek amacıyla Kuyuönü’ne Mobil İtfaiye Binası yapılacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalar sırasında, İtfaiye Dairesi Başkanlığının talebi doğrultusunda fizibilite çalışmalarının yapılarak, en uygun yerin Kuyuönü mevkii olduğunun belirlendiği ifade edildi. Büyükşehir Belediyesine ait alan üzerine inşa edilecek olan Mobil İtfaiye Binası ile ilgili olarak proje çalışmalarının tamamlandığı ve işin ihale edildiği, önümüzdeki günlerde temelinin atılarak işe başlanacağı belirtildi.

Açıklamanın devamında, “Mobil İtfaiye Binası, 450 metrekare kapalı alana sahip olup içerisinde; 1 adet merpenli, 2 adet arazöz olmak üzere 3 adet itfaiye aracının yer aldığı garaj ile yatakhane, idari oda, WC-lavabo, bekleme alanı, soyunma odasının bulunduğu idari tesis yer alıyor....