03 / 05 / 2024

malatya mahmut çalık anadolu lisesi

malatya mahmut çalık anadolu lisesi

Mahmut Çalık Eğitim Kompleksi bünyesinde yer alan 32 derslikli Mahmut Çalık Anadolu Lisesi 21 Eylül Cumartesi günü Malatya’da açıldı. Okulun açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda bakan katıldı...

Başbakan Erdoğan Mahmut Çalık Anadolu Lisesi'nin açılışını yaptı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da katıldığı toplu açılış töreninden sonra yine Malatya'da Mahmut Çalık Anadolu Lisesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Okulu gezen Erdoğan, bir sınıfta dersi de izledi...

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ersin Çalık, Servet GYO Genel Müdürü oldu!

Servet GYO'nun Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Mahmut Sefa Çelik'in, Sinpaş Grubu'nun yeni yatırımlarında yer almak üzere ayrılmasının kabul edilmesine, yeni göreve Ersin Çalık'ın atanmasına karar verildi. 

Öznur Çalık: Malatya'daki deprem konutlarının ihale bedeli 2 milyar TL!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak 2020'de Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da bu yılın haziran ayı sonuna kadar tamamlanması hedeflenen konutların 25 bin kişiye sıcak yuva olacağını söyledi.

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısı 12 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Malatya Büyükşehir'de Aralık ayı toplantıları başladı!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısının ilk birleşimini dün gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kentteki çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Malatya'ya yeni kültür merkezi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kernek Külliyesi altında bayan, engelli ve çocuklar için inşaatı devam eden kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını inceledi.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde 2 dönümlük alan üzerine kurulan Kültür Merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde yaptırılan Kültür Merkezi inşaatının kaba inşaatı tamamlanırken, ince inşaat çalışmaları da son sürat devam ediyor.

Taksim 360 Çalık fiyat!

Taksim 360 Çalık fiyat listesi 432 bin dolardan başlıyor. Taksim 360 projesinde lansmana özel 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Malatya Büyükşehir'den 23 köprü!

Merkezin yanı sıra kırsalda da yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı içerisinde 23 köprü yaptı.

Malatya Tohma'ya kültür merkezi geliyor!

Hayata geçirdiği sosyal tesislerle Malatya’nın kültürel yaşamına önemli katkılar sunan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu alandaki yatırımlarını kırsala da yayıyor.

Malatya Büyükşehir Meclisi 8 Şubat'ta toplanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını 8 Şubat 2017 Çarşamba günü gerçekleştirecek.

malatya mahmut çalık anadolu lisesi Haberi

malatya mahmut çalık anadolu lisesi

Malatyalı işadamı, tekstil duayeni Mahmut Çalık'ın sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde yaptırdığı Mahmut Çalık Anadolu Lisesi’nin 21 Eylül Cumartesi açılışı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda bakanın katılımıyla gerçekleşti. Açılışa ayrıca, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker  ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç katılımıyla bugün Malatya’da gerçekleşti.


'Eğitime Yüzde Yüz Destek' kampanyası kapsamında, Mahmut Çalık Eğitim Kompleksi’nin bünyesinde inşa edilen Mahmut Çalık Anadolu Lisesi, modern binası ve teknolojik donanımın yanı sıra 32 dersliğe sahip bulunuyor. Malatya'da toplam 40 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Mahmut Çalık Eğitim Kompleksi, açılışı yapılan Anadolu Lisesi’nin yanı sıra,...