16 / 05 / 2024

malatya meydan otoparkı

malatya meydan otoparkı

Karayolları tarafından Turgut Temelli Alt Kavşağı ile Adliye Kavşağı arasında yapılan alt geçit üzerinde Malatya Belediyesi’ nin sürdürdüğü meydan ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor....

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindiğini açıkladı. Çağrıcı, proje kapsamında meydanın altına 1162 araçlık bir otopark inşa edildiğini söyledi.

Malatya Gündüzbey'e katlı otopark projesi!

Malatya Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan toplantısında Gündüzbey Mahallesi’ne yapılacak katlı otopark için İmar Komisyonu tarafından hazırlanan imar plan tadilatı raporu kabul edildi.

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Tekirdağ katlı otopark projesinin inşaatı tam gaz!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen katlı otopark ve meydan düzenleme çalışmalarını inceledi.

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Malatya Meydanı'nda yıkım başladı!

Malatya Emekliler Parkı ve civarındaki binaların yıkılacağı ve alanın yeşil alan olarak değerlendirileceği kararı sonrası yıkım çalışması başaldı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Ziraat Bankası yıkıldı.

malatya meydan otoparkı Haberi

malatya meydan otoparkı

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, söz konusu alan üzerinde Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı daire müdürleri ile birlikte incelemelerde bulundu. Meydan ve Çevre Düzenleme Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, meydanların kentler için önemli mekanlar olduğunu belirtti. Geçmişten günümüze insanların en fazla kullandığı alanların kentin merkezi meydanları olduğunu anlatan Çakır, çevre yolu alt geçidi üzerinde sürdürdükleri projeyle Malatya’ya modern bir meydan kazandırmayı amaçladıklarını olduğunu söyledi.


Projenin kullanış bakımında çok özellikli olduğunu vurgulayan Başkan Çakır, “Adliye ve maliye önünde bulunan yaklaşık 5 bin metrekarelik alan çevre yoluna göre daha düşük kotta bulunmasından dolayı otopark yaptık ve içerisini boyadık. Otoparkın üzerinde çevre düzenlemesi yaparak otobüs duraklarının bu bölgede konumlandırılmasını tasarladık. Şuan otoparkın üzerinde bu duraklara ait hareket amirliği binasını yapıyoruz....