07 / 07 / 2024

malatya mezbahane binası

malatya mezbahane binası

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanşehir Savaklı mevkiinde AB Standartlarında yaptırılan mezbahane inşaatında çalışmalar son aşamaya getirildi.

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Malatya’ya 246 milyon TL'lik havalimanı inşa edilecek!

Malatya halkını uzun süredir beklediği havalimanı için sevindiren haber geldi. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yıllık 2,5 milyon yolcu kapasiteli havalimanı terminal binasının iki yıl içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

Malatya'da 17.2 milyon TL'ye icradan satılık yem fabrikası ve arsası!

Malatya İcra Dairesi Müdürlüğü, Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Cihadiye Mahalle/Köy, 216 ada, 6 parselde yer 1 katlı yem fabrikası binasını ve arsayı toplam 17.2 milyon TL'ye icradan satıyor...

Malatya Makro Market AVM binası 56.9 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı!

Malatya İcra Dairesi, Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Karakavak Mahallesi 4985 ada, 2 parselde yer alan Makro Market Alışveriş Merkezi'ni 56 milyon 940 bin 800 TL'ye icradan satıyor...

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edileceğini müjdeledi.

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç.Dr. Yalçın Büyük’ü makamında ağırladı.

Malatya'ya yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısında yer alan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde hayata geçirilen itfaiye binasını inceledi.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binasının güçlendirme ihalesi mecliste!

Yüzde 50 çürük raporu olan Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binası için güçlendirme ihalesine çıkılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

malatya mezbahane binası Haberi

malatya mezbahane binası


Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanşehir Savaklı mevkiinde AB Standartlarında yaptırılan mezbahane inşaatında çalışmalar son aşamaya getirildi.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre; Avrupa Birliği uyum programı çerçevesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın mezbahaneler için çıkarmış olduğu yönetmeliklere uygun olarak inşa edilen, Doğanşehir mezbahanesinin kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, yaklaşık 400 metre kapalı alanı, 110 metrekare de açık padok alanı bulunan binanın dış cephe çalışmaları bitme aşamasına getirilmiş olup, iç kısımda da elektrik ve mekanik işlerin yapımına başlandı.

Mezbahanenin dış kısmında, büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için ayrı ayrı padoklar bulunuyor. İçeride ise ayrı ayrı büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesim yerleri, ikiz ray sistemi, 2 adet 15 m2’lik 1 adet 26 m2’lik soğuk hava...