04 / 05 / 2024

malatya park projeleri

malatya park projeleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde-Yeşilyurt yolunu, çevre yolu Maşti kavşağına bağlayacak 3.5 kilometre uzunluğundaki yolda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya'ya 17 dönümlük park!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından, Şehir Mezarlığı alanı içerisinde yaklaşık 17 dönümlük bir park alanı oluşturuldu.

Malatya Kale'ye 7 dönümlük park!

Bahar ile birlikte Malatya’nın dört bir yanında yoğun bir çalışma içerisine giren Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde alt yapı, yol ve asfalt, üst yapı düzenleme çalışmaları da sürdürülüyor.

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

Malatya Battalgazi'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde hazırladığı projeleri hayata geçirmek için 2019 yılında göreve gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, projelerle vizyonel değişimi başlatarak, daha yaşanabilir bir Battalgazi inşa çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

TOKİ Malatya 2020 projeleri!

TOKİ Malatya 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Malatya 2020 ne zaman başlayacak? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ Malatya 100 bin sosyal konut 2020 projeleri...

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Malatya'da inşaat mağdurları eylem yaptı!

Malatya'da bir inşaat firması tarafından 2011 yılında yapımına başlanan hala bitirilemeyen inşaata vatandaşlar tepki gösterdi. 300-350 kişi Soykan Parkı'nda bir araya geldi.

Malatya Meydanı'nda yıkım başladı!

Malatya Emekliler Parkı ve civarındaki binaların yıkılacağı ve alanın yeşil alan olarak değerlendirileceği kararı sonrası yıkım çalışması başaldı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Ziraat Bankası yıkıldı.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesisleriyle öne çıkıyor!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçede yapımı devam eden projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Çınar, ilçede hizmet sunulan sosyal tesislerin mimari yapısı, hizmet kalitesi ve sosyal alanlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip olduğunu dile getirdi.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

malatya park projeleri Haberi

malatya park projeleri


Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde-Yeşilyurt yolunu, çevre yolu Maşti kavşağına bağlayacak 3.5 kilometre uzunluğundaki yolda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Tecde, Karakavak, Çilesiz, Fahri Kayahan bölgesindeki trafik sirkülasyonunu aza indirecek olan ve çevre yolunun batı girişindeki trafiği rahatlatacak yol 50  metre genişliğinde açılıyor.

Yol güzergahında bulunan 36 evin kamulaştırmasını yaparak yıkan Büyükşehir Belediyesi, yolun 1.5 kilometrelik bölümünü 2015 yılında hizmete açmıştı. 2 kilometrelik bölümde ise çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, yol üzerinde bulunan 5 evi daha yıkacak. Bostanbaşı’nda2 kilometre uzunluğunda,30 metre genişliğinde açılan Çiftlik Caddesi de planlamalar çerçevesinde, Tecde-Maşti yoluna bağlanacak.



50 metrelik yolumuz, Malatya’nın en büyük ve en düz caddelerinden biri olacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır çalışmaların devam ettiği yolda incelemelerde bulunup, çalışan personele tatlı ikram etti. Yol çalışması ile...