04 / 05 / 2024

malatya sanayi bölgesinde satılık işyeri

malatya sanayi bölgesinde satılık işyeri

Malatya 1. İcra Müdürlüğü, Malatya 1. Organize Sanayi bölgesinde bulunan işyerini 1 milyon 329 bin TL'ye satacak. Satış, 20 Temmuz cuma günü 14:00-14:15 saatleri arasında yapılacak

İstanbul'daki sanayi ve üretim alanlarının yüzde 60'ı deprem bölgesinde!

TÜSİAD, TÜRKONFED ve SEDEFED'in iş birliğinde hazırlanan rapor, İstanbul'daki sanayi ve üretim alanlarının yüzde 60'nın deprem bölgesinde bulunduğunu, ekonomik zararın 25 ila 300 milyar doları ulaşabileceğini ortaya koydu.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Darende Organize Sanayi Bölgesi yatırımcı bekliyor!

Malatya-Kayseri Karayolunda bulunan Darende Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılarını bekliyor. İlçeye de 8 kilometre uzaklıkta bulunan OSB toplam 230 bin metrekare sanayi alanına sahip.

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesindeki atık su sorunu mecliste!

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin atık su kirliliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu.

Organize sanayi bölgesi iskan dilekçesi!

Organize sanayi bölgesinde ruhsatlı olarak inşa edilen yapıların kullanılabilmesi için iskan izni alınıyor. Bu izin bir dilekçe ile Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünden alınabiliyor. İşte organize sanayi bölgesi iskan dilekçesi..

Samsun Çarşamba'ya organize sanayi bölgesi kurulacak!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar,"11 yılda gözle görülebilecek büyük işler yaptıklarını kaydederek, Çarşamba adeta bir Avrupa şehri oldu" dedi. Dündar, sıranın kurulacak olan Çarşamba organize sanayi bölgesinde olduğunu söyledi.

Organize sanayi bölgelerinde tapu harcı!

Organize Sanayi Bölgesinde bir taşınmazın şirket adına yapılacak tapu tescil işleminden dolayı harç aranılıp aranılmayacağı, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, organize sanayi bölgelerinde tapu harcı ödenir mi?

Organize sanayi bölgesinde arsa tahsisi!

Organize sanayi bölgelerinde arsa tahsislerinin nasıl yapılmasın gerektiği, Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde açıklanıyor. Peki, rganize sanayi bölgesinde arsa tahsisi nasıl yapılır? Tapular nasıl verilir?

Organize sanayi bölgesinde yapı ruhsatı nasıl alınır?

Organize sanayi bölgesinde imar planına göre arazi kullanımı, yapı ve tesislerin projelendirilmesi, inşası ve kullanımıyla ilgili ruhsat ve izinler, OSB tarafından veriliyor. Peki, organize sanayi bölgesinde yapı ruhsatı nasıl alınır?

Organize sanayi bölgesi yasası!

12 Nisan 2000 tarihinde kabul edilen 4562 sayılı Organize sanayi bölgesi yasası, organize sanayi bölgelerinin kuruluş, yapım ve işletilmesi esaslarını düzenliyor. İşte Organize sanayi bölgesi kanunu...

Organize sanayi bölgesi nasıl kurulur?

Organize sanayi bölgelerinin kuruluşu, yapımı ve işletilmesine ilişkin usul ve esasları, 2009 yılında Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik kapsamında açıklanıyor. Peki, organize sanayi bölgesi nedir? Organize sanayi bölgesi nasıl kurulur?

Meram'da yeni bir organize sanayi bölgesi kurulacak!

Şehrin yöneticileriyle Augustus Otel'de yapılan istişare toplantısında bir araya gelen Meram Belediye Başkan Fatma Toru, yeni bir sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Küçükçekmece - Büyükçekmece arasına sanayi bölgesi kararı!

İstanbul'un Küçükçekmece Gölü ile Büyükçekmece Gölü arasında Esenyurt, Beylikdüzü ve Avcılar ilçelerinin bulunduğu alan, 1981 yılında sanayi bölgesi ilan edilmiş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ı o haberi...

malatya sanayi bölgesinde satılık işyeri Haberi

malatya sanayi bölgesinde satılık işyeri

İlan şöyle;


T.C. MALATYA 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Sayı: 2009/4226 


IKK. 127. MD. GÖRE SATIŞ İLANININ TEBLİĞİ: Borçluya Gayrimenkul Satış ilanı tebliği yerine kaim olmak üzere adreste tapuda kayıtlı olmayan alakadarlara gönderilen tebligatların tebliğ imkansızlığı halinde işbu satış ilanı tebliğe yerine kaim olmak üzere ilanen tebliğ olunur.


SATILMASINA KARAR VERİLEN TAŞINMAZIN CİNSİ, KIYMETİ, ADEDİ, EVSAFI:

TAPU KAYDI : Taşınmaz Malatya Merkez Fatih Köyü 1.Organize Sanayi Bölgesi Mevkii, 138 Ada 9 Parselinde Kayıtlı 8903 m2 alanlı arsa, fabrika ve idare binasıdır. Mülkiyeti ispir Gıda inş.ith.lhr. San.ve Tic.A.Ş’ye aittir.


TAŞINMAZIN ADRESİ: 1.Organize San.Bölgesi 1 .Cad.Üzerinde İspir Gıda Inş.Ith.İhr.San.ve Tic.A.Ş. olarak bilinen yerdir.


İMAR DURUMU : Malatya 1.Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün 30.05.2012 tarih ve 003 Sayılı yazılarına göre Malatya 1.Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu İmar...